Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jól öltözött nők, vagy ízlésfi...

Jól öltözött nők, vagy ízlésficam?

Figyelt kérdés

Milyen színeket mivel érdemes kombinálni, ti hogyan teszitek?

Segítenétek?

PL: bordó - fekete, ilyenekre gondolok

Mit mivel, ahhoz mmilyen cipő, táska, kiegészítő.

SOS!!!

2009. nov. 22. 16:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ahány ember annyi színkombináció, mivel mindenkinek más az egyénisége.

De hogy a cipő passzoljon a táskához már egy régen lejárt dolog, most hallottam hogy Lakatos Márk (stylist) is ezt mondta, és bizonyításul hozzátette, hogy a nagy divattervezőknél általában nem ugyanolyan színű a cipő mint a táska.Jól is néznék ki ha annyi cipőm lenne mint táskám, ellenben jó ha hasonló az anyaguk, stílusuk.

Kísérletezz a színekkel, variáld őket és ami tetszik hordd bátran! (a többi emberrel meg ne foglalkozz)

2009. nov. 23. 00:09
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi, bár nem eddig nem lettem okosabb. Aki írta fekete3 lilát....stb, neki köszi, segített.

Ti nem tudtok valamit ajánlani? Előre is köszi!

2009. nov. 23. 08:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Sztem fel kéne próbálni színeket, hogy melyik áll jól neked. Mert mindenkinek más. :) Ha vkinek szőke haja és világos bőre van, nem bizts hogy jó lesz neki ugyanaz, ami egy pl. barna hajú és kicsit sötétebb bőrű embernek. :)
2009. nov. 23. 11:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát a bordó fekete kombinációhoz vagy bordót vagy fekete nyakláncot, fülbevalót, karkötőt ajánlanék. Még az ezüst is megy hozzá, de a lila... ízléstelen! A táska menyjen a cipődhöz, és a színek is passzoljanak egymáshoz a kiegészítőben is. Tehét ne vegyél fel lila nyakláncot, bordó fülbevalóval és sárga karkötővel!
2009. nov. 26. 09:25
 15/15 A kérdező kommentje:

Utolsó hozzászólónak:

Ebben egyet értek, nekem nem jön össze a bordó a lilával. A fekete igen.

2009. nov. 26. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!