Szerintetek mondhatom magam rockernek? (többi lent)
A kedvenc bandáim: Fall Out Boy, Three Days Grace, Papa Roach, Rise Against, Korn, Nirvana, és néha hallgatok Green Day-t, Nickelback-et és Linkin Parkot. A ruháim többsége fekete, fehér és piros/bordó. Mondták már nekem, hogy: ,,te olyan vicces vagy!". Szinte mindig zenét hallgatok/gitározok. Szoktam csúnyán beszélni, de próbálok róla leszokni. A mindenem a zene. Elmaradhatatlan ruhadarabom a fekete bakkancsom.
Szerintetek egy ilyen lány, mint én, mondhatja magát rockernek? Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre! És ha esetleg tudtok olyan bandákat, amik tetszhetnének, akkor írjatok! Thx!
Részben azért írtam ki a kérdést, mert egyszer peace-es póló volt rajtam, csőfarmerrel, és erre az egyik osztálytársam rögtön rávágta, hogy hippi vagyok. Most mindenki így hív, és ez kb. 1 hónapja volt...
De utána kaptam más megjegyzéseket is, pl.: rokkercsizmás hippi. De én nem vok hippi!
Hippi akkor lennél ha mezítláb járnál :D
De ha rám hallgatsz akkor nem akarod bekategorizálni magadat és máris jobb lesz :)
Egyetértek, minek ezek a skatulyák? Egy idővel a legtöbb ember úgyis kinövi ezt az öltözködést, de attól még szeretheti a rockot, akkor ő milyen stílusú lesz?:)
Hallgasd, amit szeretnél, öltözködj, ahogy szeretnél és tojd le, hogy ez ki szerint milyen stílus.
Ha lenne egy pici fogalmad is Rockról és a Rockerekről akkor mem tetted volna fel ezt a kérdést.
Azzal meg ne foglalkozz mások véleményével.Egy póló alapján senki stílusát,hova tartozását nem lehet
Óóóóó sz@rd már le, hogy hippinek hívnak vagy pipinek :D Kit érdekel? Ha rocker vagy, nem kell, hogy érdekeljen mások véleménye. Különben is.. légy az, aki te akarsz lenni.
Amúgy meg tényleg nem az öltözködésen alapul a rockerség. Hanem hogy az vagy aki lenni szeretnél, hogy nem hagyod magad befolyásolni, hogy rád ragadjon a mai világ szennye és hogy IGAZI zenét hallgatsz. Ennyi az egész, más nem is számít, hidd el. Ilyen kérdést meg butaság feltenni!
:D
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!