Külföldi rendelésnél a végösszeg 17$, ennek megfelelő forintot kell utalnom?
Bocsi a hülye kérdésért, de inkább félek, mintsem megijedek:D
ha a ruha 17$ ingyenes szállítással, akkor az ennek megfelelő forintot kell utalnom? mai aktuális árfolyam alapján 17$ = 3985 HUF. Tehát nem dollárban kell fizetni,amit gondolok de inkább kérdezek:)?
Köszönöm előre is !!
Megadod a bankkártya adataid a fizetésnél és a bankod intézi a konvertálást.
Amikor beérkezik a cégtől a 17 USD terhelés, az aznapi árfolyamon a bankod megterheli 3985Ft-tal vagy amennyi aznap a konvertált összeg.
Neked semmivel nem kell törődni.
Hitelkartyad van? Csak azert kerdem, mert sima bankkartyat nem nagyon szoktak elfogadni kulfoldi boltokban.
Egyebkent a bankod meg a kereskedo majd elintezik a penzvaltast, arra figyelj, hogy ne ok valtsanak neked forintra (mint ahogy pl. az Amazon csinalja), mert eleg sz*r arfolyamot hasznalnak.
Köszönöm mindenkinek:)
Végre kicsit okosabb lettem:))))))))))
Hogyne fogadnának el sima kártyát??
Évek óta mindig, mindenhol azzal vásárolok (amazonok - az összes, bookdepository, buecher.de, tvmerch...) és sosem volt gond. Még akkor sem, mikor junior kártya volt.
Elfogad sima kártyát valóban:) Sikeresen vásároltam:))
Bocsi félreértettem, de utána észrevettem:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!