Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek?

Dragonkalo kérdése:

Hogyan öltözködjek?

Figyelt kérdés

15/f vagyok,és ki szeretném fejezni az öltözködésemmel a zenei ízlésemet.

Főleg punk rockot,metált,deathcoret,metalcoret hallgatok.

Ezek alapján miket vegyek fel,milyen hajam legyen?

(a rövidebbek,felzselézősek állnak jól hajban ;))

2013. nov. 30. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sima farmer, fekete, szürke és bandás póló, és egy bőrdzseki. Cipőt embere válogatja - viselhetsz tornacipőt, bakancsot, vagy westerncsizmát is. Ízlés szerint csuklószorító, egy-két db. szegecses. Ne vidd túlzásba, higgy nekem, kényelmetlen - az oldallánc is.

De egyébként krrva mindegy, miben flangálsz.

2013. nov. 30. 20:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem az öltözködésben áll a zenei ízlés,csak én szeretném kimutatni :)
2013. nov. 30. 20:11
 3/5 anonim válasza:
Én kb. ugyan így vagyok, amit magamból kiindulva ajánlani tudok: fekete farmer, kopott, fekete tornacipő, bandás vagy sima póló (én általában világosabbakat választok, mert nem akarok teljesen fekete bárány lenni) és egy sima pulcsi esetleg pár kitűzővel feldobva. Plusszba talán pár kiegészítő: oldallánc, piercing, nyaklánc stb. A haj meg, hát ami bejön, arra nem igazán tudok mit mondani mert az enyém vékonyszálú és ritka = kezelhetetlen. Esetleg egy tipp, ha természetesebben akarod mondjuk kócolni használj kötött sapkát hajmosás után, rendesen összeborzolja (még az enyémet is).
2013. dec. 1. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
92%

ha igazi rocker lennél akkor tudnád hogy mi leszarjuk az atrocitásokat meg beszólásokat és úgy öltözöl ahogy akarsz mert rocker=lázadó nem teljes mértékben de igy van és ez egy ön kifejező eszköz úgy öltözöl ahogy akarsz

divat rocker,divat rockerek mindenhol..

2013. dec. 1. 11:30
 5/5 anonim válasza:
Az utolsó hozzászólóval nem értek 100% - ig egyet. Azt kell, hogy mondjam igen is van egy szabvány rocker öltözet, de mindenkinél vannak rajta apró, de rengeteg különbségek. Az mondjuk igaz, hogy úgy öltözöl, ahogy akarsz, nem a ruha teszi a rockert. De azzal kifejezetten nem értek egyet, hogy rocker=lázadás. Ez annyira egy régi pop fanok által elterjesztett elképzelés, hogy még én is azt hittem, hogy ebben már senki nem hisz. A rock nem a lázadás, hanem az önkifejezés, a szabadság, és a zene érdekes keveréke. Én úgy öltözködöm, hogy egy fekete szakadt farmergatyó+1 oldallánc+ 1 együttese póló és slussz.
2014. okt. 13. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!