Ilyen extra rövid miniszoknyát hol lehet kapni "plus size" méretben?
Jézusom, ugye ez csak vicc?? :D Ezt már tényleg nem hiszem el.. Asszem mindent leírtak előttem...
Nagyon remélem hogy csak trollkodik.
Már megint te...?
Ez vagy egy fake kérdés a többivel egyetemben és csak egy hülye 10 éves vagy (legalábbis értelmi színvonalban), aki szórakozik, vagy egy végtelenül beképzelt, önző, makacs, és megint csak nagyon beképzelt nőszemély.
1: Nem tudom, hol lehet ilyet kapni, csak hogy a kérdésre is válaszoljak.
2: Méghogy a képen lévő lánynak pipaszár lábai vannak... jesszusmari.
3: Visszavonom, amit egy másik kérdésedhez írtam, hogy nektek jól áll, nekem meg nem, satöbbi...
4: "Arról nem tehetek, hogy mindent anorexiásokra szabnak. " Egy kérdésemnél igaza volt egy válaszolónak: Az emberek szerint csak 3 testalkat létezik: kövér, normál, anorexiás.
5: phuu, de utállak, így gépen keresztül is.
6: "...mert csak XS-méretben van minden ilyesmi?" Jelezném, hogy én meg csak L-es, meg XL-es méretekben látok cuccokat. Na meg úgy mondod, mintha azért máglyára kéne vetni valakit, mert vékony(és nem sovány!)...
7: Az első oldalán tovább nem olvastam.
8:Nem kérek bocsánatot, amiért picit hosszú lett.
Turkálókban szoktam látni XL-es vagy ne adj isten még nagyobb extra miniszoknyát, de én sem ajánlom, hogy felvedd. A vastagabb lábakhoz pláne nem illik a miniszoknya, főleg nem egy olyan, amiben ha leülsz, kivillan mindened. Inkább válassz valamilyen térd felettig érőt, vagy legalább ne annyira minit, hogy kilógjon a fél feneked (az testalkattól függetlenül ciki)
Amúgy kicsit nagy az egód, a túlsúly nem egészséges, és csak megjegyzem, hogy az első linken lévő lány combjai NEM pipaszárak, és nem anorexiáról beszélünk, csupán átlagosan vékony a lány.
anorexiás: [link]
vékony, jó alakú: [link]
És ezzel nem azt mondom, hogy baj van a teltebb lányokkal, csupán azt, hogy azért neked sem kellene másokat ócsárolni. (hidd el, senkinek sem esik jól, ha olyanokat írnak neki, hogy anorexiás meg csontos...lehet, hogy szeret sportolni, vagy ilyen a genetikája, illetve ez még bőven benne van az ideális súly kategóriában...)
Ja, és még valami: a testszínű nejlonharisnya minden esetben ciki, azt hanyagold, mert őszintén egyáltalán nem természetes hatású, ha vastag akkor nagyon látszik, és olyan kötözött sonka érzetű (igen, a vékonyabb lányokon is), rosszabb esetben narancssárgás, ha fényes, akkor az extra rémes, ha pedig vékony, akkor felesleges felvenni, mert megfagysz benne:D Ráadásul a szoknya-harisnya kontraszt még inkább kiemeli a lábaidat, plusz azt, hogy mindened kilóg a ruhádból. Szerintem ez nem ízléses, ha már nagyon akarod, akkor otthonra vedd fel, de az ilyen mikrominik nem utcai viseletre valók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!