Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen extra rövid miniszoknyát...

Ilyen extra rövid miniszoknyát hol lehet kapni "plus size" méretben?

Figyelt kérdés

[link]

Randira szeretném felvenni. :)

2013. nov. 30. 18:28
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Ugye a kérdés csak gúny? :D
2013. dec. 3. 22:44
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, hogy offolok, de múltkor jött egy csaj a busszal. Ilyen nagy combjai voltak, mint amilyen képeket linkeltél, talán még húsosabb... Az még egy dolog. A pláne az egészben, hogy a csajon egy fekete nylonharisnya volt csak és átlátszott a bugyija, meg mindene! Nem győztem csodálkozni, mert amúgy az arca normálisnak tűnt, nem volt cigány és buta libának se gondoltam volna. Elképesztő, mik vannak!
2013. dec. 9. 22:56
 33/44 anonim ***** válasza:
98%
annak a lànynak a képen nem "pipaszár" lábai vannak hanem formásak, vastag combokon UNDORÍTÓ a miniszoknya.. fogyj le, aztán majd hordhatod..különben mindenki hangosan ki fog röhögni ( vagy ha nem is hangosan, de a hátad mögött biztos)
2013. dec. 14. 18:56
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
de gáz vagy!!! még is mit gondolsz magadról? ez most komoly? te formásnak érzed magadat a nagy sonkáiddal?? na nehogy már, most föl kell világosítsalak, a formás nagyon nem ezt jelenti! Ez bizony dagadt és fogadd el, így van! FÖlösleges erőlködnöd, inkább lásd be és kezd magaddal valamit!
2014. jan. 22. 16:45
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, ugye ez csak vicc?? :D Ezt már tényleg nem hiszem el.. Asszem mindent leírtak előttem...

Nagyon remélem hogy csak trollkodik.

2014. jan. 29. 20:15
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Úh,te a harisnya-őrült vagy...kezeltesd magad,ember..ha gondolod beszélek egy dilidoki ismerősömmel..! :)
2014. febr. 17. 17:54
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Már megint te...?

Ez vagy egy fake kérdés a többivel egyetemben és csak egy hülye 10 éves vagy (legalábbis értelmi színvonalban), aki szórakozik, vagy egy végtelenül beképzelt, önző, makacs, és megint csak nagyon beképzelt nőszemély.

1: Nem tudom, hol lehet ilyet kapni, csak hogy a kérdésre is válaszoljak.

2: Méghogy a képen lévő lánynak pipaszár lábai vannak... jesszusmari.

3: Visszavonom, amit egy másik kérdésedhez írtam, hogy nektek jól áll, nekem meg nem, satöbbi...

4: "Arról nem tehetek, hogy mindent anorexiásokra szabnak. " Egy kérdésemnél igaza volt egy válaszolónak: Az emberek szerint csak 3 testalkat létezik: kövér, normál, anorexiás.

5: phuu, de utállak, így gépen keresztül is.

6: "...mert csak XS-méretben van minden ilyesmi?" Jelezném, hogy én meg csak L-es, meg XL-es méretekben látok cuccokat. Na meg úgy mondod, mintha azért máglyára kéne vetni valakit, mert vékony(és nem sovány!)...

7: Az első oldalán tovább nem olvastam.

8:Nem kérek bocsánatot, amiért picit hosszú lett.

2014. ápr. 7. 13:41
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Turkálókban szoktam látni XL-es vagy ne adj isten még nagyobb extra miniszoknyát, de én sem ajánlom, hogy felvedd. A vastagabb lábakhoz pláne nem illik a miniszoknya, főleg nem egy olyan, amiben ha leülsz, kivillan mindened. Inkább válassz valamilyen térd felettig érőt, vagy legalább ne annyira minit, hogy kilógjon a fél feneked (az testalkattól függetlenül ciki)

Amúgy kicsit nagy az egód, a túlsúly nem egészséges, és csak megjegyzem, hogy az első linken lévő lány combjai NEM pipaszárak, és nem anorexiáról beszélünk, csupán átlagosan vékony a lány.

anorexiás: [link]

vékony, jó alakú: [link]

És ezzel nem azt mondom, hogy baj van a teltebb lányokkal, csupán azt, hogy azért neked sem kellene másokat ócsárolni. (hidd el, senkinek sem esik jól, ha olyanokat írnak neki, hogy anorexiás meg csontos...lehet, hogy szeret sportolni, vagy ilyen a genetikája, illetve ez még bőven benne van az ideális súly kategóriában...)

Ja, és még valami: a testszínű nejlonharisnya minden esetben ciki, azt hanyagold, mert őszintén egyáltalán nem természetes hatású, ha vastag akkor nagyon látszik, és olyan kötözött sonka érzetű (igen, a vékonyabb lányokon is), rosszabb esetben narancssárgás, ha fényes, akkor az extra rémes, ha pedig vékony, akkor felesleges felvenni, mert megfagysz benne:D Ráadásul a szoknya-harisnya kontraszt még inkább kiemeli a lábaidat, plusz azt, hogy mindened kilóg a ruhádból. Szerintem ez nem ízléses, ha már nagyon akarod, akkor otthonra vedd fel, de az ilyen mikrominik nem utcai viseletre valók...

2014. ápr. 7. 18:43
 39/44 anonim ***** válasza:
Előző igazad van, de azért vannak olyan testszínű harisnyák, amik kellően vastagok és nem is természetellenesek/olyan, mintha nem is lenne rajtunk. Persze nem a Kínaiban kapható 150 forintos harisnyákról beszélek, de tényleg vannak jó minőségű és szép testszínű harisnyák is.
2014. ápr. 7. 21:13
 40/44 anonim ***** válasza:
Más kérdés, hogy ilyen combokkal, mint a kérdezőé, én még azt se merném felvenni.
2014. ápr. 7. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!