Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vegyek kabátot? Fingom...

Hol vegyek kabátot? Fingom sincs róla és most hirtelen senkit nem tudok megkérdezni.

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok és most hogy itt a tél, veszek egy új téli kabátot. De ötletem sincs hogy hol vegyek.

Régen a kabátokat mindig közösen vettük családi bevásárlások alkalmával. Milyen boltokba mehetnék? Szeretném kihozni maximum 10-12 ezer forintból. Olyan kabátot, amit aztán még 3-4-5 évig hordhatok, ahogy az előzőt is.

Egy megyeszékhelyen lakom, ahol van két pláza is, meg rengeteg önálló bolt. Milyen boltokban lehet jó kabátot kapni?

2013. nov. 27. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Felettébb választékosan fejezted ki magad!
2013. nov. 27. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbálkozz az Orsay-ben.
2013. nov. 27. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Talán jó lenne tudni, milyen kabátra gondoltál, és milyen nemű vagy, bár remélem ilyen stílusban csak kisgólya fiúcska fejezi ki magát, és majd kinövöd. :D

Ennyiért nem nagyon találsz jó kabit a plázákban, de ha jól sejtem, szegeden vagy. Ott a centrum, van sokféle kabát, több fazon, stílus, női, férfi, árban kb ennyiért, és nem a legócskább kínai minőség azért. Nézz szét.

De egy délutánt talán rá tudsz szánni, és körbejárod a környező boltokat, csak rátalálsz az igazira. Azt nézd meg, hogy elég vastag legyen, ha nincs másik kabátod, olyat keress, aminek kivehető a bélése, azok a hidegebb időben, és még tavasszal is hordhatók.

2013. nov. 27. 15:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Tényleg Szegeden vagyok. Rossz sztereotípia, de ha lány lennék, ezt a kérdést nem is tettem volna fel, mivel tudnám rá a választ. A kabáttal kapcsolatban az egyetlen sarkallatos elképzelésem, hogy ne fázzak benne. Ezt a funkciót az őszi kabátom már nem tölti be ebben a nulla fok körüli időben.

A fazonokról, típusokról nem tudok, tehát nem tudom azt mondani hogy X típusú, vagy Y fazonút szeretnék.

Meg ugye nézzen ki jól, tetszen nekem. De ez relatív; lehet akár bojtos, vagy fodros, vagy bármi, úgyis majd kiderül hogy tetszik-e, ha meglátom.

Orsay - Köszi, megnézem van-e Szegeden.

Kérdés:

New Yorker, Tacco, H&M, C&A. Ezeket a boltokat ismerem így hirtelen fejből. Ezekben árulnak kabátot?

Majd kínaiakban és kilós turikban is szétnézek, hátha van valami jól kinéző, télre való.

2013. nov. 27. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Árulnak kabátokat azokban a boltokban amiket említettél de a keretedbe nem fogsz beleférni. Taccoban 15 ezer a kabát, c&aban 15-30 ezer, new yorkerbe is hasonló árak vannak. Az én "uram" a c&at preferálja nagyon, neki is most vettünk kabátot 24ért, de ez valódi bőr és vastagon bélelt. De láttunk egy másikat, az is fiatalos volt, de nem bőr 15 lett volna.
2013. nov. 27. 19:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Kösz a választ!

A 15 ezer még belefér, ha nagyon muszáj. Főleg hogy nem csak egy télre veszem.

2013. nov. 27. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:

"Orsay - Köszi, megnézem van-e Szegeden. "

Amikor ezt írtam, azt gondoltam, lány vagy. :) Így passz. Marad, hogy bemész a plázába, és körbejársz.

2013. nov. 28. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!