Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ugye megfelelne egy lapos...

Ugye megfelelne egy lapos talpú bokacsizma is? Nem is tudnék hirtelen beszerezni egy magassarkút, sajnos nincs rá keret.

Figyelt kérdés
a bokacsizma sima kis fekete,szóval szoknyákhoz is fel szoktam venni,viszont jövőhéten szalagavató lesz,és pár embernek majd a fogadáson is kell segétkeznie(pezsgőtöltés,ha kevés a pohár mosogatás,asztalról az ott hagyott koszos tányérok leszedése) szóval ki kell öltöznünk nekünk is,a szoknyával és az inggel nincs probléma,viszont magassarkút nem szoktam hordani,ami van is azt se hordtam már vagy 2 éve,nem is tartja rendesen a lábam,szóval nem tudnék benne magabiztosan közlekedni,így az egyetlen lehetőségem ha bokacsizmában lennék,csak ugye nem tudom h illik-e ilyen eseményre.vagy ebből ne csináljak problémát?
2012. nov. 24. 12:37
 1/2 anonim válasza:
Szerintem a fekete bokacsizma biztos kényelmes lesz,és ugye a fekete szín amúgy is olyan ünnepi szín.Nyugodtan felveheted! :)
2012. dec. 1. 08:58
 2/2 anonim válasza:
A helyedben félcipőt vennék fel. Bokacsizmája válogatja, hogy ünnepi-e.
2012. dec. 1. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!