Hölgyek, lányok, csajok! Szerintetek ezek közül melyik néz ki a legjobban? Ill. ha egyik sem, akkor milyen bakancsot látnátok szívesen egy srác lábán?
2013. nov. 26. 18:00
1/10 anonim válasza:
Az utolsó. A "minél sötétebb színű, annál kevésbé buzeráns" elv alapján. Remélem, tudtam segíteni.
2/10 anonim válasza:
Elég csúnya színe van az első kettőnek. A többi tűrhető,de nekem a 4. tetszik a legjobban,amúgy most nagy divat az ilyen kopott stílus.
3/10 anonim válasza:
A harmadik szép. Az utolsó is egész jó, de valami csak fura benne.
23L
4/10 anonim válasza:
Nekem inkább az első, bár én is jobban szeretem a sötét cuccokat fiúkon. Ha tud hozzá öltözni, akkor az elsőt szerintem simán hordhatja. A sötétebbek nekem olyan picit túlkoptatottak, sokkal jobban tetszenek a fekete vagy sötétbordó bakancsok.
5/10 anonim válasza:
Az utolsó három körül valamelyik. Talán az 5.
7/10 anonim válasza:
1. és 3.
De mindegyik nagyon jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!