Lányok, mennyire jön be nektek egy acésbetétes, de igényes kinézetű, rendes srác?
Engem a cipője nem érdekel (normál keretek között). Tehát ha illik a ruhádhoz, tiszta, nem jár le a talpa, nincs probléma.
Az igényes kinézetű meg sok mindent jelenthet. Nálam: ne legyen büdös, csipás, zsíros hajú, és legyen tiszta a körme.
Ennyi.
Szeretem az acélbetétest, most én is arra gyűjtök. Strapabíró, garantáltan nem ázik be vagy megy tönkre egy hét alatt, mint az átlagos szarabbnál szarabb női cipők.
Ja, és szexi is.
N
Ha hozzá igényes, akkor az acélbetétes még hozzá is csap :) Magam is bakancsban járok, sokkal kényelmesebb mint a legtöbb csizma vagy topánka... És fiúkon is jobban tetszik, mint a manapság divatos, "kavics átszúrja a talpát" cipők.
16/L
Nem a cipőt nézem (kivéve, ha valami nagyon kirívó...).
Teljesen rendben van az acélbetétes, nekem is van egyébként.
24/L
semennyire...
Én nem bírom az ilyen stílusú pasikat...Az én párom szerencsére nagyon igényes az öltözködésére , és sose gáz vele semilyen helyen megjelenni, mert mindig tudja hova mit vegyen fel...
20/L
Előző vagyok..
Rosszul fejeztem ki magam..Nem azt akartam írni, hogy aki acélbetétesbe jár nem igényes..(bár visszaolvasva úgy hangzott, )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!