11/29 anonim válasza:
Én 20 éves lány vagyok.
Szerintem ocsmány. Bár most nagy divat, de szerintem mama cipő. És nem divat, ízlésük nincs az embereknek. Fújjj!!
12/29 anonim válasza:
Hidd el, hogy divat, rengeteg emberen láttam/látok ilyet. Szerintem nagyon ronda, és tényleg igazi mamacipő.
13/29 anonim válasza:
14/29 A kérdező kommentje:
az utolsó tetszik:)
2009. nov. 20. 20:36
15/29 anonim válasza:
Ezek szerint a lapos talpú csizmákat kedveled. Szerintem érdemes akkor egy ilyen fekete velúrt venni, az mutat is.
16/29 anonim válasza:
Nekem meg tetszik, ha mama, ha nem...:)
19/L
17/29 anonim válasza:
nekem nem igazán tetszik... de a bokacsizmák amúgy se nagyon jönnek be
amiket a válaszoló linkelt: az első és az utolsó tetszik, a másik 2 nem
18/L
18/29 anonim válasza:
Igen, a valúr mutatós, és szép is, csak szerintem ha eső esik, és sár van, akkor nem a legjobb választás. Az a fekete hosszú csizma ocsmány, a másik kettő első az tetszik, azok szépek. Szerintem.
19/29 anonim válasza:
Kedves válaszoló. Az első isteni jól néz ki! Nagyon dögös!!!
Kérdező: nekem nem jön be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!