Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel az osztálybulira?

Mit vegyek fel az osztálybulira?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok

köszi a válaszokat

2009. nov. 20. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne túl kihívót, inkább egy nőiesebb, feszülős hosszú farmer, és valami extrémebb felső. A cipő mindenképpen lapos talpú bokacsizma, vagy csizma, vagy akármi, de ne magassarkú legyen mert abba nem fogsz tudni táncolni. Én ezt javaslom hogy a nadrág legyen egyszerű, de a felső/top annál feltűnőbb.
2009. nov. 20. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát először is nem tudom milyen lesz az osztálybuli szóval megmondhatnád. Lehet osztálybulira felvenni koktélruhát is meg farmert is szóval nem ugyanaz. Másrészt nem tudjuk milyen ruháid vannak. Van valami elképzelésed hogy mit veszel fel?
2009. nov. 20. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:
ha osztálybuli, akkor valami flitteres, csillogó felsőt mehet, de diszkrét legyen, szóval ne legyen nagyon kivágott. Vehetsz mondjuk csőtopot egy boleróval. Hozzá farmer, meg csizma, osztálybulira annyira nem kell kiöltözni.
2009. nov. 20. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:

á szerintem a csőtop boleróval meg az ilyesmi nagyon extra... vagy legalábbis nem tudom, amikor én 13 voltam, még nem vettünk fel ilyesmit :D

mármint nehogy te legyél a legjobban kiöltözött, mert akkor elég rossz érzés lesz :D

én a helyedben valami nőies hosszúujjút vennék fel, valami élénk színűt (pl pirosat) meg feltünőbb ékszereket, amiket hétköznap úgyse veszel fel

egy kis parfüm meg smink és kész vagy

Sok sikert!

18 L

2009. nov. 20. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!