Betűrt nadrág kicsúszik a deszkás cipőből?!
Figyelt kérdés
ti hogy tartjátok bent? próbáltam lazán megkötni de úgy hamar kijött. Ha erősen ráhúzom hasonló a helyzet pedig nem nagy a cipő és a nadrág se rövid..2013. nov. 21. 18:57
1/3 anonim válasza:
Nyugi, bakanccsal rosszabb :D Ha elég magas a cipő szára, akkor a gatyát tűrd be a zokniba. Ha nem, akkor taposs rá a szárára. Ez egy idő után persze elkoptatja a rátaposott részt, de legalább nem csúszik ki.
2/3 A kérdező kommentje:
próbáltam zokniba de úgy is hamar kicsúszik :D hozza magával a zoknit is...mostmár azon vagyok hogy beleragasztom :D
2013. nov. 23. 09:07
3/3 anonim válasza:
Én is voltam már így... :D
Azt figyeltem meg, hogy a probléma az, hogya bokánál kevés nadrg elég szűk, és a legtöbb túl hosszú. Nem tudom, fiú vagy-e vagy lány, de nekem a Tally Weilj-s csőfarik nem csúsznak ki belőle, mert pont addig érnek, ameddig kell, nem is tudném fehajtanin se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!