Milyen nadrág illik a deszkás cipőkhöz?
Figyelt kérdés
kiadtamm hirtelen fellángolásból a 20.000ft-ot DC cipőre, de rájöttem hogy valahogy mégse az én stílusom,vagyis nemtudom hogy tetszik-e.. én répa nacikat hordok csakis,nemtudom h illik -e hozzá az a "nagy" DC...
nem kell valakinek?:) 11ezerért oda adomXD kb 1x 2x hordtam nagyon jó állapotban van ... :D segítseteeekkk!! nemtudom mit csináljak:Deladjam,vagy megszokjam...
2009. aug. 17. 20:56
1/11 anonim válasza:
szerintem jól áll hozzá csőgatya, én is olyat hordok!
2/11 anonim válasza:
Répa naci pnot jó hozzá, de ha keresnél arról a típusról képet amien neked van és belinkelnéd megmondanám h nagy-e:D
3/11 A kérdező kommentje:
hát nemtudom, kell egy kis magabiztosság :) nagyon a converse-hez vagyok szokva.. :D
keresek képet!
2009. aug. 17. 21:05
5/11 anonim válasza:
csőnaci, répanaci nagyon jó hozzá, csak belülre a nyelve mögé rakd a szárát.
6/11 anonim válasza:
sztem nagyon jól néz ki a répanaci plusz deszkás cipő:) szokd meg, mert tényleg jóóó:P
7/11 anonim válasza:
cső/répanaci tökjol passzol hozzá
én is ugy hordom :)
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
szerintem is jó hozzá a csőgatya
10/11 anonim válasza:
szerintem is jó hozzá a csogatya meg a répagatya meg a kicsit bovebb gatya is :DDD szóval klasszul fogsz kinézni és nekem nagyon bejon a a cipod:)a színosszeállítás is klassz ....biztos irtó jó fogsz kinézni benne....:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!