Hova rakjam a naponta használt ruhákat? Ill. hol tároljam? , Most egy széken van, de ott csak a helyet foglalja, koszos ruhát meg nem rakok a szekrénybe.
Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 16:50
2/7 anonim válasza:
Szennyestartónak hívják,már feltalálták,neked nem kell.Többnyire a fürdőben tartják,a fedele felnyílik,szellősen zárt alkalmatosság.
3/7 anonim válasza:
Ha koszos, akkor a szennyestartóba. Ha még másnap felvehető, de már nem akarod a szekrénybe tenni, mert ma már volt rajtad pl., akkor egy állványra pl. Veszel ruhaállványt és arra. Amúgy nekem a fotelban vannak ezek a holmik :D
4/7 anonim válasza:
Nagyobb kosárban vagy szobainason
5/7 anonim válasza:
A kérdező még szennyestartót sem látott,nemhogy szobainast.Ez a szobainas a még használható ruhák számára.
6/7 anonim válasza:
Ha koszos akkor a szennyesbe, ha nem koszos akkor meg mehet a szekrénybe.
7/7 anonim válasza:
Én egy szobainason tartom pl. az olyan farmert, ami egyszer már volt rajtam, de nem koszos, így máskor is fel tudom még venni, mielőtt újból kimosnám. Viszont egy olyan darabot, amit egyszer már viseltem, leültem benne nyilvános helyen, nem teszek vissza a teljesen tiszta, frissen mosott ruhák közé, nekem ez annyira egyértelmű. Nadrágokat 2-3 felvétel után mosok csak, nem szoktam minden egyes nap farmert mosni. Felsőt viszont nem veszek fel kétszer egymás után. Bár blézert igen. Ezeket pedig válfán tartom egy külön ruhaállványon, ezt sem teszem vissza a gardróbba a tiszták közé. Nyilvánvalóan a koszos, szennyes ruhát a szennyestartóban tárolom. De úgy tűnik itt a többség minden darabot csak egyszer visel, mielőtt a szennyesbe tenné, vagy a már viselt ruhát visszarakják a tiszták közé. Igényes megoldás, gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!