Nagy darab nő vagyok. L83 cm 110 kg. Otthoni "mackónadrágot" keresek. Nem vastagot, nem suhogósat. Mind rövid. Hol lehetne venni nem drágán?
Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 13:53
1/6 anonim válasza:
Nézz be egy kínaiba, hátha ott vagy. Vagy Kikbe, nálunk a Kikben csupa nagy méret van.
2/6 A kérdező kommentje:
Pont ma voltam KIK-ben. Már akkorát próbáltam, hogy mellém fért volna még valaki, de a szára alig ért a térdem alá. A derekam nem vastag, olyan 48-as. Rendes női nadrággal is igy jártam. A kinait megpróbálom. A minőség nem nagyon számit, mert ilyen döglök ide-oda otthon nadrág kellene, puha.
2013. nov. 20. 14:02
3/6 anonim válasza:
Nézz be a C&A-ba.
Én nemrég vettem magamnak két plüss melegítőnadrágot. Nem tudom, hogy mekkoráig voltak a méretek (nekem M-es kellett), de ha abból indulok ki, hogy nekem a 165 cm-hez baromi hosszú volt a nadrág, akkor lehet, hogy neked jó lesz. A C&A-ban amúgy is lehet nagyobb mérteket kapni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, én is vettem pár hete egy farmert, imádom tökéletes. Csak 9ooo ft. volt. A Tiéd mennyi?
2013. nov. 20. 17:41
5/6 anonim válasza:
A plüss melegítők azt hiszem, hogy 2300 Ft-ba kerültek kb.
6/6 A kérdező kommentje:
Vettem 2 db-ot a kinainál. Teljesen jó. Fekete, és kék. Igy 3 ezer volt a kettő a Bosnyákon. Köszi.
2013. nov. 21. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!