Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudnám elsajátítani...

Hogyan tudnám elsajátítani ezt a stílust?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Nagyon tetszik az Éjjel-Nappal Budapestből Rita stílusa, de fogalmam sincs, hogy sajátíthatnám el, nem tudom, mik azok az üzletek, ahol olyan, vagy legalább hasonló ruhákat vehetek.

Továbbá félek attól, hogy eddig csak ilyen "póló, farmer, tornacipő" lány voltam, és hogy furcsán néznének rám az osztálytársaim, meg a barátaim....

Ha tudtok segíteni, hogy kezdhetném el építgetni ezt a stílust (ja, és egyébként van valami neve?) akkor írjatok lécci. :)

2013. nov. 17. 10:37
 1/5 anonim válasza:
Mindig legyél egyedi, ne utánozz le senkit mert az nem állna jól. Ha tetszik a stílusa akkor olyan ruhákat vásárolj ami neked is tetszik :) Egyébként én nem tudom, de szerintem Tally Weijl, Bershka, Mayo Chix, H&M és ilyesmi boltokból vannak a ruhái, ezekbe nézelődj:)
2013. nov. 17. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szoktam nézni a sorozatot, szóval nem tudom, miket szokott viselni. Ha körülírnád a stílusát vagy küldenél egy linket, lehet hogy tudnék segíteni.
2013. nov. 17. 10:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudok linkelni, telefonrol vagyok. De általában sötétebb színeket szokott viselni, fekete, bordó, keki, stb. De szerintem ha beirod a google képkeresőbe, az nagyjából tükrözi.

Ja, és még azt akartam írni, hogy mivel én is csak egy egyszerű gimnazista vagyok, nem tudok tízezreket költeni pl. egy gatyára, szóval olyan tippeket is elfogadok, hogy pl. mik azok az üzletek, ahol olcsón, jó minőségű ruhákat tudok venni :)

2013. nov. 17. 11:01
 4/5 anonim válasza:
Ha olcsón szeretnél ilyen stílust teremteni akkor nyugodtan használhatod a fantáziád. Mint pl.: Fekete nadrágra arany flittereket varrsz. És ha az osztálytársaid kinevetnek/furcsán néznek rád, akkor csak hagyd őket majd megszokják,ha meg nem akkor csak irigyek rád és nem kell velük foglalkozni, akinek meg tetszik,annak tetszik akinek nem annak nem. Ilyen egyszerű. :)
2014. jan. 12. 10:54
 5/5 anonim válasza:
Szerintem ennek a neve pl a gót.... de nem biztos....vaaagy...gót-punk keverék!
2014. jan. 12. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!