Hogyan tudnám elsajátítani ezt a stílust?
16 éves lány vagyok. Nagyon tetszik az Éjjel-Nappal Budapestből Rita stílusa, de fogalmam sincs, hogy sajátíthatnám el, nem tudom, mik azok az üzletek, ahol olyan, vagy legalább hasonló ruhákat vehetek.
Továbbá félek attól, hogy eddig csak ilyen "póló, farmer, tornacipő" lány voltam, és hogy furcsán néznének rám az osztálytársaim, meg a barátaim....
Ha tudtok segíteni, hogy kezdhetném el építgetni ezt a stílust (ja, és egyébként van valami neve?) akkor írjatok lécci. :)
Sajnos nem tudok linkelni, telefonrol vagyok. De általában sötétebb színeket szokott viselni, fekete, bordó, keki, stb. De szerintem ha beirod a google képkeresőbe, az nagyjából tükrözi.
Ja, és még azt akartam írni, hogy mivel én is csak egy egyszerű gimnazista vagyok, nem tudok tízezreket költeni pl. egy gatyára, szóval olyan tippeket is elfogadok, hogy pl. mik azok az üzletek, ahol olcsón, jó minőségű ruhákat tudok venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!