Kedves Nők/Leányzók! Ti milyen öltözködési stílust szerettek egy férfin/fiún. Mi az ami tetszik és mi az ami nem? Gondolok itt arra, hogy például milyen cipőt tartotok vonzónak?
Cipő vonzó? Jujj.
Az jó ha valakinek van egyénisége. Onnantól mindegy.
Azt, ha van egyenisege-DE. Ne legyen az a mai "atomyoloswag".
Amikor kint van a fenekenek, azaz a boxerjanak <40%-a, es a nadrag olyan szuk, hogy el sem tudom kepzelni milyen biologia "bomlas" lehet "odabent".
Szeretem, ha egy fiu a laza elegans stilust koveti. Egy sportcipo/bakancs, farmer/szines farmer, ing/kotott pulcsi. :)
Nekem ez jon be.
Alapvetően teljesen mindegy, mi van egy emberen, ha külsőre bejön, vonzó, és a személyisége is szimpatikus, akkor nem érdekel. Randiztam már rockertől kezdve baseballspakás RnB neonszínű pólós srácon át régi edzőcipős, szegény sráccal, de tip-top szépfiúval is.
Ugyanakkor nyilván vannak preferenciáim, van, ami jobban tetszik, mint más.
Nekem az egyszerű öltözetek tetszenek a legjobban, ami jól néz ki, de nem kva drága, és amit könnyű levenni az emberről, és nem kell hatezer réteget lehámozni róla még télen sem, kockáztatva, hogy mire mind lejön, kiszárad a vaginám. Színre fekete, fehér, szürke, sötétkék, esetleg barna. Sötét farmer/nadrág, egyszerű póló, vászon- vagy bőrcipővel. A fehér edzőcipőre kifejezetten allergiás vagyok. Edzőterembe, vagy szabadidővel oké, de farmerral nem. Asszem ez az egy fóbiám van.
Nem mondom, hogy nem vagyok odáig a férfi divatért, mert de, imádom, ha egy férfi divatosan öltözködik, azonban azt tapasztalom, hogy MO-n a divatosan öltöző férfiak nagy része vagy meleg, vagy pedig túl fiatalka hozzám, cserébe még ilyen swagger-srác is, ami nekem nem nagyon adja.
Leginkább az elegánsat. Néha a sportossal keverve, lazán. Zakó inggel vagy sima pólóval, öltöny, vászon nadrág, elegáns cipő.
Számomra lehet vonzó egy cipő, pl. egy ilyen, imádom: [link]
Ami nagyon nem tetszik, az a különböző zenei stílusok öltözködései, sportcipő és sportruházat utcára, mindennapi viseletnek.
Előző vagyok: az még lemaradt, hogy a csicsás, strasszos ruhákat is nagyon utálom férfiakon.
"...kiszárad a vaginám..." Ezen akkorát röhögtem, de nagy duma volt!!! :)
Én a deszkás cipőkért vagyok nagyon oda egy fiún, de egy trottyos deszkás gatya is jól mutat, vagy egy feszülős gatya...
Számomra nem olyan fontos az öltözködés. Nem kell túlvariálni. Engem kevésbé fog meg az elegáns (öltöny, ing stb.) stílus, persze van, ahova az kell, de inkább a sportos öltözék tetszik: farmer (sötét), póló, sportcipő (sima fekete vagy sötét), bakancs. A bőrdzsekit nagyon kedvelem, de persze úgy, hogy legyen hozzá olyan stílusa is.
Ami nem kell: feszülős csőnadrágok, seggig letolt gatyák, rózsaszín ingek, pólók, fülbevaló, vastag fuxok, lakkcipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!