Nektek tetszik a lány stílusa?
Nektek hogy tetszik a jobb oldali lány stílusa?
Öltözködésre gondolok, a haját ne nézzétek :D
Off
Az emberek véleményét kérdezted, nem? Akkor meg miért pontozzátok le egymást, mert nem tetszik a másik véleménye? Nem lehet mindenkinek ugyanolyan az ízlése és a gondolkodása...Nem értem.
Nekem mindkettő tetszik,formára nekem is ilyen hajam van(mint a jobb oldalinak)csak más színekkel xd.
És nem értem egyrészt azt,hogy mért baj,ha valakinek ez jön be?Mert a szétszolizott,sarkcsillagnak öltözött,műanyag babák valóban sokkal esztétikusabba és igényesebbek.És a legszebb,hogy nem vagyok előítéletes még ezzel a kijelentéssel sem,mert nem azt mondtam,hogy biztos bolond az aki azt a stílust szereti,csak azt,hogy szerintem semmivel sem rendelkeznek több szépérzékkel ezek a "normális" emberek,mint az extrémebbek.(jó van amikor már tényleg súrolja néhány dolog az ízléstelenség határát,de ez is eléggé kiegyenlített pl rondán kivitelezett tetkók és piercingek vs. cicanadrág magában és méteres,bénán megcsinált műkörmök)
És az ilyesmi nem mindig erőltetett.Van olyan jrock imádó ismerősöm aki általában borzasztó jól néz ki ebben a stílusban,de olyan szintű mániája,hogy ezzel mindenhol kitűnjön,hogy már tényleg erőltetett.Nekem semmi külön munka nincs az ilyenekben.A hajat be kell állítani,ha már úgy van levágva,a lányok általában szeretnek sminkelni,a ruha még átlagosnak is elmegy.Ugyanannyi munka van az ilyen stílus megalkotásában,mint bármelyik másikéban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!