Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek tetszik a lány stílusa?

Nektek tetszik a lány stílusa?

Figyelt kérdés

Nektek hogy tetszik a jobb oldali lány stílusa?

Öltözködésre gondolok, a haját ne nézzétek :D

[link]

2013. nov. 16. 14:40
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
23%
4-es, az meg a legnagyobb baromság, hogy akinek esetleg az egyéni stílusa nem harsány meg meghökkentő, az tucat lenne meg nem merné felvállalni magát...
2013. nov. 17. 16:24
 22/40 anonim ***** válasza:
27%
fú, nagyon nem!
2013. nov. 17. 19:23
 23/40 anonim ***** válasza:
17%
Ronda. Az a bajom az "egyedi" emberekkel, hogy legtöbbször baromira nincs szépérzékük. Egymásra vesznek minden szart, és kész. Szerintem ez nem egyedi, hanem ocsmány.
2013. nov. 17. 21:12
 24/40 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem szörnyűek
2013. nov. 18. 11:56
 25/40 anonim ***** válasza:
88%

Off

Az emberek véleményét kérdezted, nem? Akkor meg miért pontozzátok le egymást, mert nem tetszik a másik véleménye? Nem lehet mindenkinek ugyanolyan az ízlése és a gondolkodása...Nem értem.

2013. nov. 18. 22:49
 26/40 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit >.<
2013. nov. 19. 15:26
 27/40 anonim válasza:
72%
nekem tetszik mondjuk egy piucit színesebbe de így is jo :D
2013. nov. 20. 17:34
 28/40 anonim ***** válasza:
71%
nekem nagyon erőltetettnek tűnik. NAGYON! ha ez te vagy, nem ilyen vagy, nekem is tetszik sok stílus de amelyik nem én vagyok az nem akarok lenni. Béna és közhelyes az erőltetettsége miatt. bocs
2013. nov. 20. 18:36
 29/40 anonim válasza:
82%
Ránézésre nekem is Jrockosnak tűnnek.Legalábbis a jobb oldali lány. Borzalmas, hogy az emberek mennyire előítéletesek....én is ezt a stílust képviselem és igen beszólogatnak miatta de ki nem szarja le? Igen legbelül engem is bánt, hogy így beszólnak de most őszintén mit reagáljak rá? Ez vagyon én és kész. Ők is ezt gondolják. Fel merik magukat vállalni. Nem azt mondom, hogy szeressétek őket de azért nem kéne lenézni meg ha meglátnátok egy ilyen lányt "leütni" az utcán.
2013. nov. 22. 20:05
 30/40 anonim ***** válasza:
81%

Nekem mindkettő tetszik,formára nekem is ilyen hajam van(mint a jobb oldalinak)csak más színekkel xd.

És nem értem egyrészt azt,hogy mért baj,ha valakinek ez jön be?Mert a szétszolizott,sarkcsillagnak öltözött,műanyag babák valóban sokkal esztétikusabba és igényesebbek.És a legszebb,hogy nem vagyok előítéletes még ezzel a kijelentéssel sem,mert nem azt mondtam,hogy biztos bolond az aki azt a stílust szereti,csak azt,hogy szerintem semmivel sem rendelkeznek több szépérzékkel ezek a "normális" emberek,mint az extrémebbek.(jó van amikor már tényleg súrolja néhány dolog az ízléstelenség határát,de ez is eléggé kiegyenlített pl rondán kivitelezett tetkók és piercingek vs. cicanadrág magában és méteres,bénán megcsinált műkörmök)

És az ilyesmi nem mindig erőltetett.Van olyan jrock imádó ismerősöm aki általában borzasztó jól néz ki ebben a stílusban,de olyan szintű mániája,hogy ezzel mindenhol kitűnjön,hogy már tényleg erőltetett.Nekem semmi külön munka nincs az ilyenekben.A hajat be kell állítani,ha már úgy van levágva,a lányok általában szeretnek sminkelni,a ruha még átlagosnak is elmegy.Ugyanannyi munka van az ilyen stílus megalkotásában,mint bármelyik másikéban. :)

2013. nov. 23. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!