Nektek tetszik a lány stílusa?
Figyelt kérdés
Nektek hogy tetszik a jobb oldali lány stílusa?
Öltözködésre gondolok, a haját ne nézzétek :D
2013. nov. 16. 14:40
11/40 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek az ilyen stílusok/stílusú emberek.
Szeretem ha valaki egyedi, "extrém".
A lány jól öltözködik, de -ne kövezzetek meg- leadhatna pár kilót.
Elég vastag a karja, illetve a lába.
12/40 anonim válasza:
Mondhat akárki akármit, nekem tetszik. :D
13/40 anonim válasza:
#10 ez egy nagy f. szság. ha valaki elégedett önmagával, nem érdekli h más mit gondol az öltözködéséről. tudom, mert régen én is nagyon durván önbizalom hiányos voltam és akkor iszonyatosan féltem mit gondolnak rólam mások, de mára teljesen kinőttem és egyáltalán nem érdekel. ha tetszek saját magamnak egyáltalán nem érdekel ha valakinek meg nem
15/40 anonim válasza:
Iszonyat ronda, és elég béna.
Már akkor inkább ez, bár szerintem egyik sem túl egyedi, ha netán ez lenne a célod.
16/40 anonim válasza:
Nincs bajom a stílussal, de azért ne feledj megmaradni a nőiesség határain belül.
18/40 anonim válasza:
Első ránézésre azt mondanám, hogy jrock fanok lehetnek.
Igen, tetszik a stílusuk, nagyon szeretem ezt a stílust.
Bár hogy őszinte legyek, abban nem vagyok biztos, hogy a bal oldali lány.. :)
19/40 A kérdező kommentje:
Mindketten lányok, tumblr-n egy csomó képet találtam róluk, csak ezen pont nem látszik. :3
2013. nov. 16. 22:28
20/40 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Az egy dolog, hogy nem nőies, de mellé még nagyon túlcsinált, műmájer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!