Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek a nadrágok még divatok?...

Ezek a nadrágok még divatok? Tetszenek?

Figyelt kérdés

Heló.

Körülbelül 1-2 hónapja kaptam egy ilyen nadrágot. Egyszer volt rajtam, néhány gyereknek nem jött be a suliban. Nem értem, akkor most már nem is menők?

Itt van egy kép: [link]

Nekem a balról 2. és a 4. keveréke van. Pirosas-lilás:)

2013. nov. 14. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha valami alkesz-punk-hippi keverék vagy akkor felveheted, de szerintem ez már rég kiment a divatból.
2013. nov. 14. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
hat igen, ez a galaxy-s dolog mar lejart:D
2013. nov. 14. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Lejárt.

Amíg divat volt, akkor is csak a nagy adag stílussal rendelkezőkön, és bevállalókon állt valahogy. Ha egyik napról a másikra farmer helyett ebben mentél, nem csodálom hogy beszóltak.

2013. nov. 15. 13:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem szóltak be, csak mondták, hogy ez nekik nem tetszik, mert nem az ízlésük. Amúgy meg egy csomó osztálytársamnak tetszett. Még valamelyik nap is megkérdeztem őket, hogy tetszenek-e és azt válaszolták, hogy igen. És szerintem nekem jól állt, persze ezt nem hencegő egoistaként mondom.
2013. nov. 15. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:

én biztosan megnéznék egy ilyen hátsót az utcán, mert nemsokat láttam még belőle, sztem jól néznek ki

-ha ez divatjamúlt, akkor mégis mikortól meddig volt divatos? ...vagy már a megjelenés pillanatában "gáz" volt?

-ha valakinek jól áll, akkor miért ne?

22F

2014. jan. 31. 11:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Kb fél évig volt divat pont 1 szezont hála égnek már nem nagyon kapni.

Ha szupermodell alakod van és egy jó bakanccsal vagy bokacsizmával hordod és egy bő hosszú egyszinű (fekete, fehér, vagy nude, puder) felsővel viseled és egy bőrdzsekivel akkor kinézhetsz valahogy de akiken látni lehet azok sajnos többnyire önkritikával nem rendelkező, stílustalan bohóchan néznek ki ezekben a nadrágokban.

Ezek pozitív példák :)

[link]

[link]

Ezek meg azt mutatják hogyan NE viseld:

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 31. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!