Szerinted milyenek ezek a nadrágok? Tetszenek?
Sima férfi csőnadrágok, tetszenek. Nekem is van egy pár de csak szürke, fekete színben. Ha elég bátor vagy, a színeseket is bevállalod, még elég fiatal vagy hozzá :)
19f
utolsó, ezt egy 14 évesnek hiába mondod, az még nem ffi.
amúgy nevetségesek.
Én nem értem hogy mi baja mindenkinek ezekkel. Mostmár eléggé a csőnadrág lett a divat a fiúknál is. Persze a divatellenesek ugyanúgy buzzizzák.
Sztem ha jól esik hordjad. Én is főleg csőnadrágokat hordok. Van színesebb is. De én amúgy is inkább az őrült-elvont gyerek kategóriába tartozom.
Mellesleg az egyik tanáromon is láttam ilyet egyik nap. Jogászprofesszor és már kopaszodik a haja. Piros csőnadrágban tartott nekünk órát. És ki nem sz@rja le? Ha neki így jó. Am nem mondhatják rá hogy meleg, mert felesége is van.
Szerintem inkább egy kockás inggel vagy valami sötét pólóval megy jobban a színes gatya. A szolidabb színűekhez meg mehet bármi. Csak arra vigyázz, hogy mindig férfi nadrágot vegyél. Hallottam már olyat, hogy a srác a női részlegről vett magának gatyeszt XD. Elég durva, de hát egészségére. Ja és próbáld fel, meg hogy kényelmes legyen és ne szorítson derékban.
21f
És én is kíváncsi vagyok a véleményekre. Írjatok kort és nemet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!