Tablóbálon FELSZOLÁGÁSKÉNT felvehetek egy ilyen ruhát?
Figyelt kérdés
Mivel harmadikos vagyok, mi iskolánkban ugy szokás, hogy a tablóbált mi szervezzük a negyedikeseknek. Decemberben lesz, hajnalig fog tartani, nekünk kell majd pakolni, felszolgálni a kajákat stb. Arra gondoltam hogy egy fekete telitalpú nyitott orrú bársonyanyagu magassarkut veszek fel, egy szürke vagy bézs jeggingssel ( tapados nadrág :) ) egy sötétkék alapu szines virágos bővebb blúzzal, vagy egy leopárdmintás fölsővel. Szerintetek így jo? Azért nem sima kosozlhato ruhát veszek fel, mert csinosnak is kell lenni, plusz nem mindenki pakol vagy felszolgál hanem van ki konferál stb:)2013. nov. 13. 18:28
1/1 ívy1 válasza:
Szerintem jó,felsőnek a leopárdmintás talán jobb mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!