Sürgős válaszra lenne szükségem, azoktól akik RENDELTEK már online ruhadarabot! Mennyire felelt meg, mikor kihozták?
"nem tudom mennyire éri meg itt rendelni"
Hol van az az ITT?
Mert attól függ.
3-as!
Jó ez a kép :D, de ettől függetlenül ebay-ről és más hasonló oldalakról is lehet jókat és pont ugyanolyat rendelni, mint a képeken.
erdélyi vagyok, nem hiszem, hogy ismeritek ezt az oldalt.
úgy általánosan kérdeztem, hogy megéri-e online rendelni.
Erről van szó:
Általánosságban lehetetlen erre a kérdésre válaszolni, ugyanis mindig attól függ, hogy honnan és mit vásárolsz.
Megbízható boltból megéri online (is) vásárolni. Hogy mi a megbízható?
Ha biztosra akarsz menni, akkor olyan helyről rendelsz, ami fizikai bolttal is rendelkezik; vagy elsőre kisebb értékű árut választasz illetve átböngészed a vásárlói véleményeket.
Rengeteget vásárolok online, és az esetek 98%-ban azt kapom, amit várok. De ehhez nagyon körültekintőnek kell lenni.
A linkelt cuccot nem venném meg, mert 1) drága ahhoz képest, hogy egy falatka ruháról van szó; 2) számomra nem ismert márka, így nem tudok a minőségére következtetni; 3) vékony poliészterből van, ami az esetek többségében nagyon olcsó hatást kelt - nincs tartása, kvásan cuppan, kiad minden pluszgrammot
köszönöm a válaszokat!
Hát nem tudom még... egyébként semmi plusz nincs rajtam, vékonyabb vagyok,mint a hölgy a képről,így nem baj szerintem, ha 'cuppan' Vagy mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!