Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelt már valaki online...

Rendelt már valaki online pólót egyedi mintával?

Figyelt kérdés
polomania.hu oldalról rendeltetek már pólót sajt képpel rányomtatva?Aki rendelt az azt kapta amit szerkesztett?fontos lenne,de ha más oldalról rendeltetek akkor tapasztalatot,oldal nevet szeretnék kérni,mert ajándéknak lenne..Ja és 5000 ft-ot ne nagyon haladja meg ha lehet.Előre is köszi. 22L

2013. nov. 8. 11:29
 1/4 A kérdező kommentje:
*saját
2013. nov. 8. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Rendeltem, pont onnan, és bár tetszett, azért a teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy a kapott póló nagyon rossz minőségű volt (én ezeknél sokkal jobbakat szoktam hordani), olyan foszlós anyag, nem tökéletes varrással. Ja és 2 póló volt, az egyiken a matrica egyszerűen lekopott fél év után, a másik meg tönkrement az első mosásban (lehet, hogy az én hibám és sok volt neki az 50 fok).
2013. nov. 8. 11:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem..hát szomorú vagyok..Nincs más hasonló oldal ahonnan pl ismerősöd rendelt és jó véleménnyel volt róla?
2013. nov. 8. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs. Ha megint ilyenre vetemednék, megprbálnám lebeszélni velük, hogy veszek én pólót, és arra nyomják rá, vagy egyszerűen ők vegyenek kicsit jobbat, némi felárért.

És ne mosd túl melegen.

2013. nov. 8. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!