Konditeremben rövidnadrág alá vett feszülős rövidnaci hogy néz ki?
10-es!
Ha mindent meg akarsz mutatni, főleg ha van mit, csak tessék, nincs vele gond. Viszont ha nem akarsz nagyon kitűnni az edzőtársaid közül, mert azért valljuk be, a srácok általában rövidnadrágot viselnek edzőteremben, akkor inkább te is hordd. Srácoknál a feszülős cuccok közül inkább az izompóló az, amit gyakrabban látni és elfogadottabb önmagában.
Persze ha a rövidgatya zavar és nem érdekel mások véleménye, akkor ne hordd. Úszásnál pl. elég zavaró lenne, ott azért nem hordják:)
én is így hordtam futáshoz, főleg nyáron mer úgy gondoltam ciki, ha fiúként feszülős nadrágban mutatkozok.
de hülyeség amúgy, mert sokkal jobban bemelegszik az ember. egy ideje már nem igazán érdekel ki mit gondol, én edzeni megyek nem másoknak akarok megfelelni... de különben egyre többen futnak férfiak is feszülős gatyában szal talán egyre kevésbé lesz érdekes...
20/F
Én azt nem értem, hogy a feszülős rövidnacira minek a rövidnadrág?? Szerintem béna így.
Kondizáshoz pont elég egy feszülős, nem kell arra másik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!