Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy dobjam fel a ruhatáramat,...

Hogy dobjam fel a ruhatáramat, hogy ütösebb legyen?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem több kötött felsőt, hosszitottakat, elég jol néznek ki, de másokon mindig sokkal jobb. Olyan slamposnak érzem magam

19 L

2009. nov. 17. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél vastag öveket amit a felsődre raksz azok nagyon feldobják nagy nyaklácok kockás sál karkötök ezek feltudják dobni nagyon az öltözéket:)
2009. nov. 17. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ahogy az előző válaszoló is írta, kiegészítőkkel nagyon csinos lehetsz! Én is nemrég vettem egy hosszabb, lila kötött felsőt. Egy fekete övvel dobtam fel, és ez mellé lila fülbevalót vettem fel hozzá. Ez nem feltűnő stb. hanem ízléses, csinos. :)
2009. nov. 17. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Farmer helyett harmonizáló színű színes harisnyát vegyél, ez tuti feldobja, de végülis a fekete is jó, az mindenhez megy. Esetleg a most divatos lakk hatású cicanadrág, és egy csinos magassarkú csizma tutira feldobja a szetted. :)

[link]

[link] (Ezen a második tuti bejön, tapasztalat! :) )

2009. nov. 17. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél lezserebb kardigánokat. Ha nem akarsz a Zaraban venni tízezerért, akkor ugyanolyanokkal vannak tele a turkálók. Nagyon sikkesek, csőnadrággal, magassarkúval, kézitáskával.

Viselj feltűnő nyakláncot (de ha feltűnő a láncod, felejtsd el a lógós fülbevalót, akkor abból csak kicsi, szolid).

Ha hosszú pulcsit viselsz akkor csőnadrággal (nem kell harisnyával, azért basszus tél van, nem éri meg a megfázás) magassarkúval és széles derékövvel.

Ági

24/L

2009. nov. 17. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, -10 fokban nem is kell már a harisnya, de pl. ma még 15 fok volt, és egy darabig ilyen idő várható, tehát szerintem nem fenyeget megfázás... De mindenki más, én nem tartozom a fagyos típusok közé. :DD De persze csőnadrággal is tökéletes, énis úgy hordom legtöbbször. És gyönyörű magassarkúkkal! Minél magasabb, annál szebb. :) És kényelmesek is, már ha jó minőségű cipőről van szó.
2009. nov. 18. 18:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat :) a cicanadrágot kihagyom, az nemigen tetszett eddig se :D de a kiegészítőkkel megprobálok játszani.

Magassarku cipő oks :D 12 cm s cipőm van, elég alacsony vagyok (158) meg fekete csőnaci

2009. nov. 18. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Menj el egy ruhaboltba^^utána még egybe aztán mégegybe aztán mégegybe,aztán menj haza és rakd be a szekrényedbe a megvásárolt ruhákat.MIÉRT BONYOLULT DOLOG EZ?HM?

AMI NEKED TETSZIK,AZT VEDD MEG,NE AZT,AMI MÁSNAK TETSZIK ÉS JÓL ÁLL!!!

2009. dec. 5. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:

és arra nem gondolsz, hogy nincs pénzem minden olyan ruhát megvenni, ami esetleg tetszene?

van egykét jo ruhadarabom már, de nem elég ütősek együtt ezen szeretnék változtatni, kiegészitők, szinkombináciok, ilyenek, hogy hogy használjam őket jol, felesleges pénzköltés nélkül

2009. dec. 5. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!