Hogyan legyek divatos, hogyha anyagilag nem vagyunk a toppon?
17/f vagyok és ahogy írtam anyagilag nem vagyunk a toppon, de szeretnék divatosan öltözködni, hogy felvehessem a versenyt a pávákkal? ( Van egy lány, aki nagyon bejön és aranyos meg minden, de őt a pávák érdeklik, aztán elkezdtem gondolkodni rajta, hogy mi lehet ennyire vonzó bennük, de a bunkó, flegma, lenéző viselkedésen kívül maradt a "stílus", öltözködés, ezért szeretnék váltani. )
ÉS VISSZATÉRVE A LÉNYEGHEZ:
Olvastam egy kérdésnél, hogy turkálókból jól lehet öltözködni, szóval el fogok menni turkálóba, a kérdés nem igazán erre vonatkozik, lehet hogy kicsit félreérthetően fogalmaztam, a hangsúly a divaton/stíluson van, tudnátok linkelni olyan oldalakat, ahol az aktuális férfi divatot tudnám tanulmányozni?:D Szeretném behozni a lemaradásomat...
nézegesd a fiatalok körében népszerű márkák oldalainak férfi öltözékek kínálatait, pl new yorker, zara, bershka stb. és amiket itt látsz szetteket, hasonló ruhákat keress a turkálókban is. az egyik legjobb turi szerintem a háda, biztos találsz magadnak vmi olcsóbb és divatos ruházatot.
segítségnek pedig itt egy blog, ami a férfi divattal foglalkozik, böngészd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!