Szerintetek így jó?
Szeretem összekeverni stílusokat:) Imádom a hipster stílust ^^ de viszont imádom a vintage stílust ;3 ilyen oldal fufrum van mint az emossoknak,de viszont nem nagyon szeretem az emo stílust :D imádom a fejkendőket mint pl ennek van: [link]
de szeretem a full cap sapikat is :) meg a nyúlós pulcsikat hozzá egy rövid nadrág:$ manó sapi ^^ szeretem a színeket összekeverni mint pl: kék+piros :3 de sima fekete + fehér is jó:3 a ruhás szekrényem nagyon nagy és van belőle 2 :D(ez most nem azért,hogy felvágjak,csak hogy ez a 2 szekrény tele van ilyen cuccokkal és hogy szerintetek jó ez-e? ) köszkösz:3 sokat segítenétek ;3 13/L
Nem nagyon értem, mi a kérdés? Te így öltözöl, ilyen ruháid vannak, és ennyi.. nem értem, hogy mire vagy kíváncsi:D
Viszont tényleg baromi idegesítő stílusban írsz.
ÉdesjóIstenem, és csak egy évvel vagy fiatalabb nálam. Ha ilyen lennék nem mernék tükörbe nézni. De nem a ruhák miatt, hanem az írásod meg a viselkedésed miatt. Mikor fogjátok fel végre hogy ez nem menô?? -.-"
És nem. Nem is ":)cukcsíí;3^^"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!