Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy magas lány magassarkút vesz fel?

Figyelt kérdés

Én 180 cm vagyok és van egy csizmám, amiben csupán 188 cm vagyok:) Ugye nem ijesztő? Mert sajnos már mondtak ilyet... Az az igazság, hogy szeretek magas lenni és magassarkút hordani, de nem tudom, hogy ha meglátnak az emberek, akkor mit gondolhatnak....hogy úristen mekkora troll? Érdekelne...

14L

2013. nov. 8. 22:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Egyébként mókás, hogy Te nőként döntöd el, hogy ki néz ki nőnek, és ki félig nőnek. Ezt had döntsük már el mi, férfiak."

Sokszor a nők nem a férfiaknak öltöznek ám, tudod? :-) Nem mindig azért akarunk csinosak lenni,hogy a férfiak megnézzenek minket.

És a férfiak véleménye sem egységes mindenben, mint ahogy a nőké sem. Az a férfi akitől a velem egykorú kolléganőm el van ájulva mert olyan csinos a drága jól szabott öltönyében, annak a stílusa nekem egyáltalán nem jön be (tipikusan a Barney Stinson), míg akik nekem tetszenek, azoktól meg ő kap hányingert.

"Amúgy Te milyen gyakran hordasz magassarkút és mennyi idős vagy?"

35, változó, ahogy a munkám miatt kell. Van, hogy egy héten többször, van hogy egyszer sem. Magánéletben csak jeles alkalmakra, mert a párom nem szereti. :-)

2013. nov. 12. 00:17
 22/22 anonim ***** válasza:

Persze, ízlések és pofonok. A Te párod abba a 10 százalékba tartozik, akiknek nem tetszik a magassarkú. Mondjuk e mögött általában lelki okok vannak, de mivel nem ismerem a párod, ezt nem kezdem el vakon részletezni.

(csak ha szeretnéd) :)

2013. nov. 12. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!