Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy magas lány magassarkút vesz fel?

Figyelt kérdés

Én 180 cm vagyok és van egy csizmám, amiben csupán 188 cm vagyok:) Ugye nem ijesztő? Mert sajnos már mondtak ilyet... Az az igazság, hogy szeretek magas lenni és magassarkút hordani, de nem tudom, hogy ha meglátnak az emberek, akkor mit gondolhatnak....hogy úristen mekkora troll? Érdekelne...

14L

2013. nov. 8. 22:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A kérdező csizmájának a sarka 8cm-es. Ez nem kirívó, ha egy 14 éves lány szépen tud benne menni, miért ne tenné. A magasság sem gond, a magas lányok szerintem kifejezetten vonzóak. Nem értem, hogy miért a tucatlány és trampli öltözködést kellene támogarni. Balerina cipő meg bakancs. Szörnyű!
2013. nov. 9. 13:26
 12/22 anonim ***** válasza:

11: A kettő között is vannak cipők, csak szét kell nézni. Ráadásul korábbi válaszban írtam, hogy egy fejlődésben lévő szervezetnek nem kellene ebben parádézni.

De felnőtt nőknek sem egészséges mint napi viselet:

[link]

Amúgy meg hiába tud menni benne, akkor is 14 éves. Tini, nem nő. Nem illik az egyéniségéhez.

Jobb, ha mindenki a korának, testalkatának és egyéniségének megfelelő ruhadarabokat hordja. :-) [link]

[link]

[link]

2013. nov. 9. 14:41
 13/22 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem a legegészségesebb ezért is egy héten kb egyszer-kétszer szoktam felvenni,van, mikor egyáltalán nem. Tudok benne járni, ugyanis ha nem tudnék, akkor nem venném fel, hogy kinevettessem magam :-)

Tudom, hogy az emberek az ilyen kérdéseknél általában milyen 14 éves lányt látnak a szemük előtt. Úgy érzem, nem tartozok közéjük, de nem is bonyolítom tovább...

2013. nov. 9. 16:07
 14/22 anonim ***** válasza:

Sok alacsony embernek bántja az önérzetét ha egy alapból magas nőt (lányt) magassarkúban látnak. Ez számukra egy lekörözhetetlen előny amivel nem vehetik fel a versenyt. Persze ezt senki nem mondja ki. Inkább úgy állítják be mintha a te hibád lenne.

Teljesen mindegy milyen magas vagy, hordhatsz magassarkút. A 190 még nem olyan abszurd magasság hogy az egész világ rajtad röhögjön. Egy 170 magas fiúnak nyilván frusztráló, egy 150 magas lánynak meg pláne. Viszont vannak 200-210 magas férfiak (egyre gyakoribb) akiknek pont az a bajuk hogy a lányok többsége meg sem közelíti ezt a magasságot.

Ha te jól érzed magad így akkor felesleges mások véleményére adnod. Akik negatív véleménnyel vannak azok mindig hangosabbak, és úgy tűnhet hogy mindenki a másik oldalon áll.

Sokan hűledeznek hogy csak 14 vagy. Először nekem is fura volt, de aztán eszembe jutott hogy a húgom is 14 és ő is simán hordhatna már magassarkút. Attól nem lesz senki sem qrva és bármikor levehető, szóval kár túldramatizálni.

2013. nov. 10. 08:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Èn lány vagyok és nem azért hordok magassarkút hogy magasabb legyek. Szerintem nemis arra találták ki.
2013. nov. 10. 09:10
 16/22 anonim ***** válasza:

Érdeked módon mindig azok kritizálják és szólják meg a magassarkút hordó nőket, akik nem hordanak ilyen cipőket, vagy azok a férfiak, akiknek a párja nem hord. (ezt már sokszor megfigyeltem) Olyat még nem nagyon hallottam, hogy egy magassarkút hordó nő leqrvázna egy hasonló lábbelit viselőt. Viszont a balerina cipős, tornacipős, sarus, gumicsizmás, bakancsos nők ezt rendszeresen megteszik. Hogy miért? Mert nagyon jól tudják, hogy a férfiak nagy részének ez tetszik, és az ilyen nőiesen öltözködő nőkkel ők , az előbb felsorolt cipőikben nincsenek egy súlycsoportban. Mit csinálnak hát? Mocskolódnak, kritizálnak, amivel csak szánalmat váltanak ki a férfiak nagy részéből, és annyira buták, hogy ezt nem veszik észre. A férfiak kisebb része pedig azért kritizál meg fikáz, mert szeretnék ha a párjuk így öltözködne, de a párjuknak nincs erre igénye.

És minden korosztályra kitalálják, hogy miért ne hordjon magassarkú cipőt. Ha diák, akkor túl fiatal, ha huszonéves anyuka, akkor már családanya, hameg 40-45 éves kora körül már kirepültek a gyerekek, akkor már idős.

Semmi baj nincs azzal, ha egy 14 éves lány, akinek megvannak hozzá a testi adottságai és szépen is tud menni benne, magassarkút hord. Az én lányom még csak 6 éves, de ha 14 évesen ízléses magassarkút szeretne hordani, annak sokkal jobban fogok örülni, mint ha tornacipőben meg gumicsiznában mászkálna mindenhova.

2013. nov. 10. 09:53
 17/22 anonim ***** válasza:

14 és 16: én nem kevertem ide azt, hogy aki magassarkút hord az q.rva lenne (szerintem ezt csak ti vetettétek fel), sőt nem is mondtam, hogy senki se hordjon, csak annyit, hogy mindenki öltözzön az egyéniségének, korának megfelelően.

Egy tini, akárhogy is tud benne járni, akkor is csak egy félig nő. A magassarkú pedig női viselet, nőkön áll jól, nem félig gyerekeken. Ugyanolyan viccesek, mint amikor az idősebbek nem veszik észre, hogy már nem tinik, és úgy öltöznek, hogy mosolyognak a hátuk mögött.

Arról nem beszélve, hogy egy fejlődésben lévő szervezetnek fokozottabban kell figyelnie, vigyázni magára, a magassarkú RENDSZERES hordása pedig egyértelműen nem egészséges. De teljesen más ez egy pl. huszonéves, harmincas nőnek (akiknek ráadásul munkahelyen sokszor elvárás is), mint egy tininek, akinek nem kötelező minden nap az iskolában ebben parádéznia, ráadásul nem is odaillő viselet (ahogy munkásbakancsban sem trappolunk be az Operába).

2013. nov. 10. 16:15
 18/22 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy az emberek az ilyen kérdéseknél általában milyen 14 éves lányt látnak a szemük előtt. Úgy érzem, nem tartozok közéjük, "

14 évesen én is pontosan ugyanezt éreztem. :-)

2013. nov. 10. 16:16
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy parádézást jelent alkalomszerűen magassarkúban menni a suliba. És azt sem gondolom, hogy a heti 1-2 alkalom, (ahogy a kérdező írta, hogy ilyen gyakran visel ilyen cipőt) bármilyen kárt okozna az egészségében vagy testi fejlődésében.

Egyébként mókás, hogy Te nőként döntöd el, hogy ki néz ki nőnek, és ki félig nőnek. Ezt had döntsük már el mi, férfiak.

Amúgy Te milyen gyakran hordasz magassarkút és mennyi idős vagy?

2013. nov. 10. 16:44
 20/22 anonim ***** válasza:

A magas lányok, alaphangon szépek, magassarkúban még szebbek.

Egy magassarkútól nem leszel troll. Kell hozzá még 110 kiló izom, 320 kiló zsír, és egy vödör bunkóság is.

Ezek hiányában valszeg nem negatívak a téged érő pillantások.

2013. nov. 11. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!