Mi volt ma rajtatok suliban és holnap mi lesz?
egy fehér v-nyakú póló, mellény (ez az elegánsabb, öltönyhöz való), egy fekete-szűkebb farmer letolva, egy néhány helyen lakozott,fekete-magasszárú cipő.
Karcsúsított bőrdzseki és egy vékony sál...
18/F
Mély V kivágású fekete póló (fehér mintával), nagyon sötét kék farmer, fekete cipő,fekete rövid ujjú garbós kötött hosszított felső, fekete téli kabát. Fekete műbőr szegecses big táska. Kb. úgy néztem ki mint 1 töltött galamb, de ez van nem fogok fázni..
ÖÖÖ Holnap barna denevér rövid ujjú bő/buggyos póló (80' évek) nagyon sötét kék farmer, barna csizma, bőr öv. barna cipőfűző karkötőként. Krém színű kapucnis cipzáros pulcsi. Ugyan az kabát és táska.
Mély V kivágású kárómintás felső, fekete farmer, magassarkú fekete csizma. +kiegészítők
Holnap nemtudom mi lesz :D
14/L
Bár nem iskola, de csavargás a barátnőmmel és a lányommal volt a mai program:
Kék farmer, fehéresre hypózva (gyárilag) fekete mély nyakú felső, fekete kardigán, fekete körömcipő és méregzöld maxitáska. Kabát nem volt, mert kocsival mentünk :)
Ági
(alósneműt is írok)
Sport melltartó,Feszes fekete póló LOVEfelirattal,Narancssárga vékony hosszúujjú,Fekete fehér átlóscsíkos bélelt kapucnis nagyon vastag pulcsi,Cső farmergatya:fekete,Hósszúszárú fekete csizma.
Holnap:...öööööö...Magassarkú fekete lakkzott csima,fehér csőgatya,Francia bugyi(terepmintás)Sportmelltartó,Zöld feszülős póló,Fekete hosszúujjó és ugyanaz a póló mint ma.
egy közepes kék egyenes szárú farmer,csizma,kék póló,pihe-puha meleg pulcsi kabát.
Holnap:nem tudom még...szerintem csizma,ugyanaz a farmer,egy csinos felső,pulcsi és kabát:)
14,5/L
ma: szaggatott, koptatott csőfarmer, magasszárú Nike cipő, színes póló, kapucnis pulcsi és egy fekete vékony átmeneti kabát.
holnap: a cipő marad, szerintem másik kapucnis pulcsit veszek fel, valami vidám pólót és a szürke farmeremet.
15/L
Terepmintás gatya, fekete mayhem-es póló, egy fekete pulcsi, tüskés öv, bőrkabát, bakancs.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!