Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz, ha a suliban farmer+póló+...

Gáz, ha a suliban farmer+póló+sportcipő szettben vagyok?

Figyelt kérdés

Nem edzőcipő, hanem sportcipő, utcia cipő.

Mert ahogy itt olvasom, egyesek nőiesség elleni merényletnek tartják ezt a szerelést. Nem járhat mindenki szoknyában meg magassarkúban matekra. Nem ? Most komolyan ekkora baj ?

2011. szept. 2. 12:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
én is ebben voltam ma sőt az osztályban a lányok 3/4-e, nem hinném hogy baj : D
2011. szept. 2. 12:40
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

Egyáltalán nem baj, sőt, én inkább azt tartom gáznak, aki miniszoknyába meg hatalmas sarkú cipőbe tipeg be a suliba..nem divatbemutatóra jött..persze ez csak az én egyéni véleményem.

18F

2011. szept. 2. 12:49
 3/13 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom.

De volt itt egy pár kérdés, ahol szabályosan leugatták a kérdezőt, mert lány és sportcipőt akart hordani suliba...

2011. szept. 2. 12:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Milyen az a sportcipő, milyenre gondolsz? Amúgy szerintem nem gáz, ahogy a miniszoknya sem, ha ebben érzi jól magát valaki miért ne hordhatná. A közösség viszont olyan, hogy hajlamos kinevetni azokat akik igénytelenül öltözködnek, egy sportcipő lehet szép is, de van pl az edzőcipő, arra a nagy vastagtalpúra gondolok, na az szerintem elég igénytelen hatást kelt. (És fura, de itt nálunk egy csomóan hordják, nem a suliban hanem az utcán, pedig azt hittem itt jobb ízlésük van az embereknek.)
2011. szept. 2. 12:55
 5/13 A kérdező kommentje:

[link]

Én mondjuk ilyet hordok, azt, amit te mondasz, fel nem venném utcára.

Szerintem ez egyáltalán nem igénytelen. Ha nem esünk a végletek csapdájába, tehát nincs miniszoknya+meg platformos 20 centis magassarkú ( én sem beszéltem erről a kérdésben), illetve nincs melegítőgatya, meg az a tipikus, vastagtalpú edzőcipő, akkor nem tudom, mi a probléma. Miért kell ezért támadni bárkit is ?

2011. szept. 2. 12:59
 6/13 anonim ***** válasza:
18%
Nem gáz, én is mindig így jártam suliba. Na bumm.
2011. szept. 2. 13:12
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Hordjon már mindenki azt amit akar és ne másokkal foglalkozzatok, hogy mit hordanak vagy mit gondolnak rólatok. Mit számít az? Felőlem aztán bikiniben is járhatnának az emberek vagy lady gaga ruhában ha abban érzik jól magukat.
2011. szept. 2. 13:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz? Szinte mindenki így jár.

Én, személy szerint, sok éve nem vettem fel farmernadrágot.

2011. szept. 2. 13:19
 9/13 anonim ***** válasza:
18/F
2011. szept. 2. 13:19
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
most ez a divat. én pl egész héten pólóba csőgatyában és magasszárú cipőben járok:P 13/l
2011. szept. 2. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!