Gáz, ha a suliban farmer+póló+sportcipő szettben vagyok?
Nem edzőcipő, hanem sportcipő, utcia cipő.
Mert ahogy itt olvasom, egyesek nőiesség elleni merényletnek tartják ezt a szerelést. Nem járhat mindenki szoknyában meg magassarkúban matekra. Nem ? Most komolyan ekkora baj ?
Egyáltalán nem baj, sőt, én inkább azt tartom gáznak, aki miniszoknyába meg hatalmas sarkú cipőbe tipeg be a suliba..nem divatbemutatóra jött..persze ez csak az én egyéni véleményem.
18F
Én is így gondolom.
De volt itt egy pár kérdés, ahol szabályosan leugatták a kérdezőt, mert lány és sportcipőt akart hordani suliba...
Én mondjuk ilyet hordok, azt, amit te mondasz, fel nem venném utcára.
Szerintem ez egyáltalán nem igénytelen. Ha nem esünk a végletek csapdájába, tehát nincs miniszoknya+meg platformos 20 centis magassarkú ( én sem beszéltem erről a kérdésben), illetve nincs melegítőgatya, meg az a tipikus, vastagtalpú edzőcipő, akkor nem tudom, mi a probléma. Miért kell ezért támadni bárkit is ?
Miért lenne gáz? Szinte mindenki így jár.
Én, személy szerint, sok éve nem vettem fel farmernadrágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!