Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz, ha a suliban farmer+póló+...

Gáz, ha a suliban farmer+póló+sportcipő szettben vagyok?

Figyelt kérdés

Nem edzőcipő, hanem sportcipő, utcia cipő.

Mert ahogy itt olvasom, egyesek nőiesség elleni merényletnek tartják ezt a szerelést. Nem járhat mindenki szoknyában meg magassarkúban matekra. Nem ? Most komolyan ekkora baj ?

2011. szept. 2. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom, szerintem ez elmegy, persze nekem aztán tökmindegy. Én nem venném fel mert nem az én stílusom, de hogy máson mi van az nem érdekel. Felőlem lehányva is járkálhat csak akkor már azért ne jöjjön a közelembe.
2011. szept. 2. 14:34
 12/13 hümi ***** válasza:
89%
én is így járok suliba, kényelmes és oda meg minek öltözzek ki?! :D am nálunk csak egy csaj jár magassarkúba..
2011. szept. 2. 20:04
 13/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, Pesten hogy szokás suliba járni, de én vidéki vagyok (Székesfehérvár), és én is mindig meglepődök az olyanokon, amikor lehurrogják a lányokat, hogy ne sportcipőben járjanak suliba. Én idén végeztem gimiben, 25-en voltunk lányok az osztályban, abból 24 sportcipőben járt. A 25. én voltam :) én ugyanis nem szeretem a sportcipőt, nem érzem magam jól benne. De soha nem volt se kibeszélés tárgya, se probléma, hogy ki milyen cipőben járt. Annyit foglalkoztunk a cipőkkel, hogy ha tetszett a cipő xy lábán, akkor megdicsértük, esetleg megkérdeztük, hogy hol vette. Nem is értem, miért lenne gáz sportcipőben suliba járni (?)
2011. szept. 5. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!