Melltartó kérdés?
Szeretnék rendelni a Bonprixtől melltartót
én 85/C-t hordok, de a mérettáblázatuk alapján csak 75-öst
akkor most ez hogy van?
mellbőség 88
mell alatti 77
Milyen gyártmányú melltartót hordasz te, hogy a 85/C ilyen valós méretekkel jó rád?
Nem csúszik fel folyton a hátadnál?
Illetve nem laza a kosár?
Egyet tudok elképzelni, ha jó rád, hogy belga, spanyol, francia, portugál gyártmányú melltartót hordasz, azokat ugyanis úgy számozzák, hogy a mellbőség adja a számot, nem pedig a mell alatti méret.
Mondjuk a kosárméret míg így is soknak tűnik...
Elvileg 75A-t vagy 80AA-t kellene viselned. Feltéve, hogy nem lóg egy kicsit sem a melled. Nagyobb mell esetén elég támasztást nyújtó, de nem szivacsos melltartóban kell megmérni a mellbőséget, mert enélkül csalóka értéket kapsz.
most vettem triumphot a tescoban 85/C és kicsi, nem takarja el a mellem, ki van belőle a bimbóm
mindig is 85/c hordtam, és nem lötyög rajtam, sőt majdnem hogy szorít
ennyire el lennének számozva, vagy csak hasukra ütnek és ráírnak valamit
édesanyám 75/B hord, de azok annyira kicsik hogy iszonyat
Ja, és nem push upos hanem sima merevítős
A Triumph német, és ott a szám a hátadat jelenti, azaz a mell alatt.
NEM 85-öst kellene belőle hordanod, hanem 75-öst!
A pántnak hátul és elől egy vonalban és vízszintesen kell futnia!
Ha pedig a kosár kicsi, akkor NEM C-s kell neked, hanem nagyobb.
DE hol mérted te a mellbőségedet, hogy ilyen keveset kaptál?
Mellcsúcson kell! Ha pedig a mellbimbód lentebb esik annál a vonalnál, ahol a mell alatti méreted méred, akkor melltartóban mérd, különben kevesebbet kapsz, mint kellene.
És ezt olvasd el:
A triumph egyébként ráadásul nagyobb számozású. Abból mindig kisebb kell nekem, mint az összes többi márkából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!