Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az a gondom, hogy alapból...

Az a gondom, hogy alapból vékony vagyok és a lábaim is nagyon vékonyak, még görbék is egy kicsit, ez pedig zavar engem. Csőnadrágban is zavar ha tükörbe nézek. Ez nagyon gáz a pasik szemében, vagy zavarja őket? 16/L

Figyelt kérdés
Buliba azon gondolkoztam, hogy mit vegyek föl, és arra jutottam, hogy barna csőnadrág és nem túl magas teltsarkú. De ahogyan megyek a lábaim miatt elég furán nézek ki. Mit tehetnék? Lapos cipőm nincsen olyan ami illene ehhez a felszereléshez. Főként fiúk ti mit gondoltok a vékony lábúakról?

2013. nov. 7. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek a túl vèkony lábak inkább a formás,kicsit izmosak.
2013. nov. 7. 20:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok hízni, rendszeresen sportolok, és sok mindennel próbálkoztam már. Egyszerűen ilyen az alkatom, de én emiatt hátrányban érzem magamat a többi lány mellett. Sokan mondják viszont, hogy örülnének ilyen jó alaknak!
2013. nov. 7. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:

én szeretem a vékony lábú lányokat , a skinny jeanst meg alapból imádom, sztem vedd egy kicsit hipszteresre 

15/f

2013. nov. 8. 00:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, mi tetszik a pasiknak, de komolyan? :D

Azért mert lány vagy, nem kötelességed megfelelni minden pasinak.

Nyilván van, akinek tetszik, másnak meg nem. ez van, el kell fogadni, hogy úgysem fogsz úgy kinézni, hogy mindenki tetszetősnek találjon.

2013. nov. 8. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten szeretem a vékony lányokat. Ha a testedhez képest arányosan vékony a lábad, nincs gáz.

Amíg nem úgy nézel ki, mint akit éheztetnek, (beesett arc, stb.) addig minden rendben van, hidd el! :)

Amúgyis, a pici lányok cukik. A cuki lányokat sokkal jobban szeretem.

2013. nov. 8. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:

"Amúgyis, a pici lányok cukik."

Igen, ezt aláírom. De azért nem kell vékony lábúnak lennie. Egy kis combi azért elkel.

2013. nov. 12. 10:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Izmos lábam van, hiszen rendszeresen sportolok, csak sokan mondják, hogy milyen vékony vagyok... körülbelül már a fejem tetején jönnek ki ezek a hozzászólások, igen, én is tudom, hogy vékony vagyok, de nem tudok hízni, pedig sokat eszem...
2013. nov. 13. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!