Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jó lenne egy...

Szerintetek jó lenne egy ilyen ruha szalagavatós bulira?

Figyelt kérdés
Egy királykék félvállas felsőről van szó, fekete szoknyával. Sajnos, amit eredetileg felvettem volna, az nem érkezett meg, de már nincs időm ruhát vásárolgatni. Azt hittem, hogy különlegeset vehetek fel, de mivel az a ruha nem játszik, félek, hogy elfogok veszni a tömegben :( Most az egyszer akartam kicsit kitűnni. Na mindegy, a lényeg, hogy nektek, mikor volt szalagavatótok, nagyon különleges ruhátok volt? Szerintetek elég elegáns lesz ez is?

2013. nov. 7. 19:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést, meg minden választ:) Szerencsére egyáltalán nem volt gond a ruha, mert volt aki nálam sokkal egyszerűbben öltözködött. :) Egy kicsit sajnálom, hogy nem vehettem fel azt, amit eleinte akartam:\ A bulival kapcsolatban pedig vegyes érzéseim vannak, hát egyszer elment, de azért nem ismételném meg:-)
2013. nov. 11. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!