Milyen szalagavatós ruha illik egy molettebb lányhoz?
Figyelt kérdés
Hamarosan kéne választani szalagavatós ruhát, hogy még legyenek normálisak, ám nem vagyok valami vékony, mivel úsztam, kicsit szélesebb vállam is van, szóval molett testalkatú vagyok, szóval azért bébibálna nem vagyok. Szóval tudnátok ajánlani olyat, ami jól állna? Mármint úgy értem, hogy melyik állna jól, az ujjatlan, pánt nélküli, vagy milyen?2012. szept. 4. 17:06
1/3 Réka SZJ válasza:
nyugodtan lehet pánt nélküli, és lehetőleg legyen egy kicsit habos babosabb, hogy ne láccon a súlyfelesleg.
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :) és színben esetleg van olyan ami előnyösebb illetve hátrányosabb? mert nem fehéret szeretnék,hanem valami színeset :)
2012. szept. 6. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!