Leggingshez fel lehet venni egy ilyen felsőt?
Figyelt kérdés
Van egy ilyesmi pulcsim mint, ami az első képen van csak nekem az egész kicsit rövidebb, de hátul teljesen takar, elöl viszont kb olyan hosszú mint a második (kék) pulcsi.
Na szóval ilyesmi, akármilyen ronda is ez a felső az én pulcsim fazonja ehhez hasonlít a legjobban.
Ezt így fel lehet venni, úgy hogy az még ízléses? Csak mert nagyon sokan beszélnek arról, hogy sokan nem jól hordják stb. és hogy a feneket takarnia kell a felsőnek, de az nem baj ha elöl nem takar?
2013. nov. 5. 22:58
1/10 anonim válasza:
Az első szerintem oké, a második nem.
2/10 anonim válasza:
Szerintem fel, de ügyelj arra, hogy ne legyen tevepata, mert elől nem takar ugye..
3/10 anonim válasza:
Hát ha takarja a p*csádat oké.Az első jó.
5/10 anonim válasza:
Azt veszel fel leggingshez, amit te akarsz. Rajtad lesz, nem máson.
Ígyis-úgyis lesz olyan, akinek valami nem tetszik, ennyi erővel akár csinálhatnád azt, amit te akarsz.
6/10 anonim válasza:
Igen,nyugodtan.Ha megengeded,én az elsőhöz egy hosszú nyakláncot is felvennék.;)
7/10 anonim válasza:
Mindegy mit, csak a p*csádat takarja.
20/f
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket :) A fenekemre gondoltatok? Mert az említett szót nagy hátsóval rendelkezőkre használjuk szerintem... De egyébként örülök az utolsó válaszolónak is, mert ilyen témában az is fontos, hogy a srácok mit gondolnak az ilyenekről.
2013. nov. 6. 18:23
9/10 anonim válasza:
Szerintem fel,de azért a másodikat csak akkor ha meg van hozzá a megfelelő popsid,bár ez szubjektív megítélés.
10/10 anonim válasza:
vegyél fel alá egy testhezálló toppot ami leér addig és máris no problem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!