Fiúk, lányok szerintetek jól áll meztelen testre egy szál öltöny mellény?
Figyelt kérdés
izmos testre :D
tudom tél van de majd nyáron így szeretnék megjellenni mert megtetszett ez a stílus. Szerintetek milyen jó esetleg gáz? :-D
példa: http://www.youtube.com/watch?v=_bVrTW-40zU
2009. nov. 15. 20:07
11/13 anonim válasza:
:D
Amikor elolvastam a kérdést az ugrott be, hogy pucér pasi, és rajta egy szál mellény, már magam elé képzeltem :D Aztán csalódottam vettem tudomásul, hogy alsó azért van rajta :D
A kérdésre a válasz: egy szép testen minden jól néz ki, ez is jól nézhet ki, bár hirtelen fogalmam sincs milyen alsóhoz lehetne felvenni.
12/13 anonim válasza:
Hát vagy melegnek néznek majd vagy nem. Egyébként érdekes, de a kendő szerintem nem illet hozzá.
13/13 anonim válasza:
nekem nem jön be :/ viszont ha jó a tested, a fehér atléta is jól mutat rajta ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!