Szoktál, veterán vagy tesz veszen ruhát venni?
Talán egy hete volt hogy megláttam egy szép ruhát vaterán, 12ezer forint volt, még jó hogy elgondolkodtam és szétnéztem máshol is, mert ugyanazt ebay-en megkaptam 5500 ft-ból szállítási költséggel együtt. Nem mindegy... Szóval jól meg kell nézni.
Bár az a 19ezerről 1300ra leárazott mindenképp furán hangzik...
Én szoktam vásárolni a teszveszen, és van olyan amit igazán olcsón kifogok! Mert sokat 1 Ftról indítanak ami nagyon jó!
A méretről pedig minnél többet kérdezz és akkor tuti jó lesz! Én ha veszek valami ruhát akkor minden adatot megkérdezek persze ha nincs kiirva! És eddig minden méret jó volt! :)
Nemtudom nem e 13000Ftot akartál irni, mert az 1300Ft az tényleg nagyon olcsó lenne, de általában ha már többször meghirdeti a terméket és senki sem viszi akkor lejebb viszi az árat! Ezt tudom mert én is árulok is a teszveszen!:)
Szoktam néha 1-1 darabot venni, de fix árasakat inkább, mert ha valamibe beleszeretek, az azonnal kell :)
Kb. 3 hete vettem 2 db farmert, mindkettő jó rám, nagyon csinik és szuper áron voltak.
De vettem olyat amiben csalódtam, mert nem olyan mint elképzeltem, persze ez nem az eladó hibája, hogy nem úgy áll a ruha rajtam ahogy szeretném :)
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!