Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktál, veterán vagy tesz...

Szoktál, veterán vagy tesz veszen ruhát venni?

Figyelt kérdés
és megéri?általában jó a méret és jól is áll a ruha?vagy nem érdemes megvenni mert nemtudni jól áll e? vannak nagyon olcso állitólag új ruhák, pl egyik eladó 19ezerért hirdetett egy alkalmit, de utánna ugyan azt feltette 1300ft ra. miért van hogy igy leárazzák?
2009. nov. 15. 00:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Talán egy hete volt hogy megláttam egy szép ruhát vaterán, 12ezer forint volt, még jó hogy elgondolkodtam és szétnéztem máshol is, mert ugyanazt ebay-en megkaptam 5500 ft-ból szállítási költséggel együtt. Nem mindegy... Szóval jól meg kell nézni.

Bár az a 19ezerről 1300ra leárazott mindenképp furán hangzik...

2009. nov. 15. 02:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam vásárolni a teszveszen, és van olyan amit igazán olcsón kifogok! Mert sokat 1 Ftról indítanak ami nagyon jó!

A méretről pedig minnél többet kérdezz és akkor tuti jó lesz! Én ha veszek valami ruhát akkor minden adatot megkérdezek persze ha nincs kiirva! És eddig minden méret jó volt! :)

Nemtudom nem e 13000Ftot akartál irni, mert az 1300Ft az tényleg nagyon olcsó lenne, de általában ha már többször meghirdeti a terméket és senki sem viszi akkor lejebb viszi az árat! Ezt tudom mert én is árulok is a teszveszen!:)

2009. nov. 15. 06:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Szoktam néha 1-1 darabot venni, de fix árasakat inkább, mert ha valamibe beleszeretek, az azonnal kell :)

Kb. 3 hete vettem 2 db farmert, mindkettő jó rám, nagyon csinik és szuper áron voltak.

De vettem olyat amiben csalódtam, mert nem olyan mint elképzeltem, persze ez nem az eladó hibája, hogy nem úgy áll a ruha rajtam ahogy szeretném :)

Ági

2009. nov. 15. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!