Nagyon szeretnék beszerezni bár platformot, de néha még lapos-talpúban is elbotlok. Lehet ezt valahogy korrigálni?
Figyelt kérdés
Irtóra megtudnak tetszeni a magasabb talpú cipő amikor látok egyet-egyet plázákban/neten, viszont elég messze állnak tőlem ami a hordást illeti, elég ügyetlen vagyok magassarkúban is, ezért utcán nem hordok ilyesmit, mert szerintem elég nevetséges ha valaki nem tud bennük járni és úgy botorkál végig a városon.. Lehet ezt tanulni valahogy? :/2013. nov. 1. 16:33
1/2 anonim válasza:
Termeszetes, hogy a magassarkuban eleinte figyelni kell a jarasodra, de egy ido utan megszokod es ugy fogsz benne menni, mintha lapos cipo lenne.:)
Otthon gyakorolj sokat es tedd le valahova a kamerat/telefont es vedd fel videora majd nezd meg mik a hibaid es javits rajtuk, majd vedd fel megint mig el nem ered a kivant celt, biztonsagos jarast a cipoben.
Sok sikert es bocsi, hogy nincs ekezetem!:)
2/2 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon jó ötlet felvenni videóra! Amíg ilyen hasznos dolgokat írsz, nem gond, hogy nincs ékezet! ;) Köszönöm szépen!
2013. nov. 1. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!