Halloweenre szeretnék vámpírnak öltözni, hol tudnék normális, kevésbé műhatású vámpírfogat beszerezni Debrecenben?
Erdekes,hogy te erre a nyugati szennyre forditasz idot,de gondolom az aradi vertanukrol biztosan nem emlekeztel meg!?
Nyaljunk be egyutt a meleg szarig a jenkiknek!
Te utolsó, vágod a különbséget az ünnep és egy történelmi eseményről való megemlékezés között??
Azért egy valamiben igencsak lehagyjuk az amerikaiakat. Savanyúságban!
Nem kéne beszólogatni a másiknak, amikor azt se tudod mit csinált október 6-án, nagyon okos vagy..
Latom te is egy amerika imado seggnyalo vagy!
Mar csak azt nem ertem,hogy az ilyenek mit keresnek az orszagban!
Csupan azert faj, mert nezd meg a nyugatot melyik orszagban tartanak busojarast?
Mi sajnos atveszunk mindenfele szemetet, de a jot soha!
Lasd halalbuntetes!
Mert ugye ahova a legtobben nyalnak amerikaban meg az is van!
A beszólogatós csicskáknak üzenném, hogy CÉGES BULI lesz, ahol szinte mindenki beöltözik, de egyébként is van hozzá kedvem. Ez miért fáj????
Egyébként meg képzeld, a magyar kultúra és a költészet napján is meg szoktam "emlékezni". Állítom, több ünnepet/megemmlékezést/történelmi eseményt tudok, mint te...
Lehet, hogy Nyugati szokás/ünnep a Halloween, de most miért ne lehetne nálunk is??? -_-
Istenem, ez a sok BESAVANYODOTT, LELKINYOMORÉK "ember", aki így éli ki magát másokon, azért mert egy rakás sz@r az élete... -_-
Felteszek egy egyszerű kérdést, erre idejöttök acsarkodni... -_-
Nem a véleményeteket kérdeztem a Halloweenről...
De úgy látom a szövegértelmezés nem megy... :D
A többieknek köszönöm a választ, illetve, hogy kiálltak mellettem/értem! :)
Meg hogy a rákba jön ide a halálbüntetés? :D
LoL :D Attól, mert nem vettük át a halálbüntetést, akkor most ne Halloweenozzak? :D
Ennyi erővel ne nézzetek FILMEKET, ne hallgassatok külföldi ZENÉKET stb... mivel azok is KÜLFÖLD szemetjei... :D
Gondolkozzatok már, mielőtt beszéltek/írtok... -_-
MINEK orultok?
Mit unnepeltek kis gyokerek?
A 27 szazalekos afat amiben elsok vagyunk europaban?
Meg a beka segge alatti fizeteseknek?
Ez a baj az ilyen emberekkel mint ti!
A nyugati unnepel mert mindene meg van, nem ugy mint nekunk !
En is vigyorognek ha ugy elnek mint a nyugatiak!
Es persze,hogy at veszik egymastol a jo szokasokat mert akik egyforman jol elnek egyutt unnepelnek! De mi mit akarunk?
Majd en is halloweenezek ha ugyan olyan jo lessz ebben az orszagban is mint ausztriaban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!