Táskajavításért reális az ötezer forint?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogót, derékszíjat cserélni, amúgy budapesti vagyok.2013. okt. 29. 19:54
1/8 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mennyiért vetted a táskát. Én pl. 2000-ért vettem az enyémet, így marhára nem érné meg 5000-ért javíttatni.
2/8 A kérdező kommentje:
Egy bőrtáska volt, és 20 ezret fitettem érte, mert nagyon tetszett. De később kiderült, hogy a szíjai nem bőrök, mivel nagyon hamar szétjöttek, és látszott azcanyag mögötte.
2013. okt. 29. 20:30
3/8 A kérdező kommentje:
2013. okt. 29. 20:33
4/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 20.000 forintos Converse taskamnak 2x is leszakadt a pantja, nekem 400 ft-ert csinaltak meg.
Szerintem abszolut nem realis az 5000 ft....
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Ez nagyon jól hangzik! Amúgy a saját pántját varrták vissza, vagy másikat? És esetleg az bőrpánt volt, vagy szövet?
Lehet, hogy azért ilyen drága, mert budapesti vagyok...
2013. okt. 29. 21:31
6/8 anonim válasza:
ha nem sajnálod rá nem drága, de ha már amúgy sem hordanád sokáig, mert kopott akkor vegyél inkább újat
7/8 anonim válasza:
#4 vagyok
Mindketszer a sajat pantjat varrtak vissza, igaz, hogy mubor a taska, de hat azert megis volt egy osszege.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó, azért kérdeztem, mert nekem azt magyarázták, hogy egy méter bőrszíj majdnem háromezer forint, ezért kell ennyit fizetnem.
2013. okt. 30. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!