Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ennek mekkora a sarka?

Ennek mekkora a sarka?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és hamarosan bálba megyek.Szerintetek ennek a cipőnek hány cm sarka van(azért kérdezem mert fogalmam sincs mettől kell mérni)? És megjelenhetek ebben? Előre is köszönöm a válaszokat:)

2013. okt. 29. 12:13
 1/10 A kérdező kommentje:
2013. okt. 29. 12:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Kb. 5 cm
2013. okt. 29. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs több 5cm-nél, és nem túl nőies / fiatalos.

Ha vékonyabb sarkút választanál, abból az 5cm-es sarok százszor jobban néz ki, és menni sem ördöngősség benne.

2013. okt. 29. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Emberek hasznaljatok mar a szemeteket!! Oda van irva a termekinformacional, hogy 9centis a sarka...
2013. okt. 29. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Igazad van, A véleményem ennek függvényében még jobban áll. Egy 5cm magas tűsarkú százszor jobb és csajosabb lenne. És nem hiszem, hogy nehezebb lenne járni benne, mint ebben a 9cm-esben, ami sehogy sem néz ki.
2013. okt. 29. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:
oda van írva, 9 cm
2013. okt. 29. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
9 cm a sarka és nem valami szép ..bocsi :/
2013. okt. 29. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Ez a cipő inkább 40 év feletti nőknek való, és nem tinilányoknak.
2013. okt. 29. 19:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm szépen a válaszokat.Másodszor pedig,hogyha úgy látom a honlapon ezt a cipőt,hogy élőben még nem láttam,biztos nem venném meg,de mivel ez élőben teljesen másképp néz ki mivelhogy koromfekete és szerintem szép (mellesleg a képen nagyon csúnya)és élőben nagyon elegáns.És nem buliba,diszkóba megyek (ami nem is az én stílusom) hanem egy iskolai bálba,ezért szerintem ez sokkal elfogadhatóbb egy tűsarkúnál.
2013. okt. 30. 10:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Tűsarkúból is van nagyon elegáns, amit bárhova fel lehet venni. (na jó, maratont futni nem :) ) De mivel már megvetted a cipőt, és Neked tetszik, akkor természetesen ezt vedd fel. Mondjuk nem értem, hogy miért nem tudtad megmérni a sarok magasságát? Fogsz egy vonalzót, és hátul, a sarok legmagasabb pontjáig kell mérni egyenesen, nem a sarok vonalát követve. (vonalzóval ez nem is menne)

Azért arra figyelj, hogy szépen menj benne, mert az ilyen vastag sarkú cipőkben sok csaj úgy megy, mint a birodalmi lépegetők a Star Wars-ban. :) Jó bálozást kívánok Neked.

2013. okt. 30. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!