Ennek mekkora sarka és platformja van?
Figyelt kérdés
Már ha valakinek esetleg van ilyen, vagy meg tudja mondani ránézésre...
Egyébként ez kényelmes vagy kényelmetlen lehet? Lehet benne rendesen járni?
2012. nov. 26. 21:41
1/3 anonim válasza:
kényelmesnek nem mondanám, mert ugye elég magas a sarka, kb 10 centi lehet, és akármilyen a cipő, akkor is fáj benne az ember lába ha lábujjhegyen áll, de amúgy járásilag nincs vele gond, mert elég vastag a sarka, amivel biztosabban lehet járni.
2/3 anonim válasza:
Vagy 2 centisnek mondanám a talpát, amúgy elég csúnyácska, szerintem keress mást.
3/3 anonim válasza:
Ebben szerintem baromi kényelmesen lehet közlekedni. Hasonló csizmám van és kényelmes. :)
Szerintem olyan 10 centis lehet a sarka, de nem fogod annyinak érezni a platform miatt. Én tuti megvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!