Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel, ha krampusz...

Mit vegyek fel, ha krampusz leszek? 14/L

Figyelt kérdés
Mikuláskor megengedték a suliban, hogy a 8.-os lányok beöltözzenek.Olyan ötleteket kérnék, amit könnyű megvalósítani és nem kell kölcsönözni.
2009. nov. 13. 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Fekete csizma, fekete nadrág vagy szoknya, fekete felső, piros ördögszarvak, és egyes boltokban kapható ilyen "ördögfarok". :D
2009. nov. 13. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszene fekete cicanadrág, fekete póló, farkat tudsz csinálni is magadnak, és hozzá piros, vagy zöld körgallér, jó nagy, meg lelógós ugyanolyan szinű sapka és ugyanolyan szinű cipő.

Csak a körgallért, meg a sapkát kellene megcsinálni hozzá, ami nem is nagy munka, nem is nagy kiadás!

Szerintem nagyon jól nézne ki!

2009. nov. 13. 21:46
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi.köszi.
2009. nov. 13. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:

fekete miniszoknya, fekete magas szárú csizma

mélyen dekoltált felső.

2009. nov. 14. 00:20
 5/10 anonim ***** válasza:
2009. nov. 14. 12:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Én úgy venném fel hogy magassarkú fekete csizma, testszínű vékony harisnya, nagyonmini fekete gatya, piros kivágott felső, szarvak és ördögfarok. Tuti meghódítanád valamelyik Mikulást :D
2009. nov. 14. 17:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Mikulást nem akarok hódítani, mert vmelyik öreg tanár leszXD.köszi az eddigi komikat.
2009. nov. 15. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:
A vasvillát (lehet kapni müanyagbol) el ne felejtsd !!!
2009. nov. 16. 01:39
 9/10 anonim ***** válasza:

hahooo...krampusz es ordog nem ugyanaz!! itt a valaszadok tobbsege kisordogjelmezt irt. a smink pedig tul kirivo suliba, meg akkor is ha megengedtek h beoltozzetek.

szerintem:

fekete cicanadrag.

fekete feso.

galler, sapka es ha van akkor csizma is piros vagy zold vagy mindketto ha ossze tudod talaltatni. ha nincs piros csizmad (mostanaban ez amugy eleg divat ahogy eszrevettem) jo a fekete is. de sapkad mindenkepp legyen (es ne szarvad!)

sminknek pedig egy szolid fekete fustos szemet ajanlod piros orcakkal.

2009. nov. 16. 09:33
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2009. nov. 19. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!