Szerintetek így jó leszek a holnapi évnyitón?
Figyelt kérdés
Sajnos a szoknya kötelező,ma vettem gyorsan egyet,nem volt sok választék:S
ilyesmi: [link]
kicsit hosszabb: [link]
blúz: [link]
és egy fekete magassarkú
Szerintetek milyen?Mert szerintem kirívó:S vagyis nem az én stílusom.Önmagában a szoknya sem,főleg nem ez a mini,de a hosszabba még rosszabbul néztem ki.
Alacsony is vagyok tehát nincsenek hosszú lábaim.
Akkor jobb a magassarkú vagy inkább ne hívjam még jobban magamra a figyelmet és húzzam meg magam egy kis lapos cipőben? 15/L
2011. aug. 31. 15:46
1/8 anonim válasza:
szerintem inkább a szoknyáddal kellene valamit kezdeni, mert volt már nálunk olyat, hogy rövidnadrágot vett fel a csaj, és úgy kipenderítették, mint a sicc. És ő még idősebb is volt pár évvel nálad! Meg amúgy is 15 éves korban a fiúk képesek szemetek lenni, ne csinálj magadból szabad prédát, hogy aztán egész évben te legyél a fő téma
2/8 anonim válasza:
A szoknya nagyon rövid, én nem venném fel. Magassarkúval pláne nem !
3/8 anonim válasza:
Neked is ennyire kilógna belőle a feneked mint a második képen a csajnak? Mert akkor kellene alá egy leggings vagy harisnya vagy valami...bár ha meg meleg lesz belerohadsz...a blúzzal semmi baj nincs,meg alapjáraton a cipővel se bár ezzel a szoknyával...igen kicsit kirívó nincs otthon más szoknyád? vagy egy barátnőd nem tud kölcsönadni?
4/8 anonim válasza:
szerintem is a szoknya a nagyon kihívó. amúgy miért kötelező a szoknya? nálunk azt mondták hogy hideg időben lehet nadrág és azóta télen-nyáron nadrágba megyek ünnepélyre. mondd azt hogy elszakadt amikor felvetted és menj nadrágba. :D én ezt mondanám. de még azt is mondhatod hogy nem találtatok a te méretedbe sehol.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi: D Ömm.a 2.képen lévő szoknya nem olyan,annál azért hosszabb: ) csak,hogy fekete szoknyát mutassak meg stb...Nem tudom miért kötelező: S
2011. aug. 31. 16:29
6/8 A kérdező kommentje:
Persze harisnyát vennék alá.
2011. aug. 31. 16:33
7/8 anonim válasza:
Harisnyával és tangával nem gáz felveheted.Én is hasonlóban voltam az évnyitón.
14L
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi,ment mindenkinek a zöld kezecske:)
A kép tényleg túlzás volt.Térd felett ér az igaz,de nem ennyire pici:| Végülis nem ebbe mentem:)
2011. szept. 2. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!