Valaki, akinek vannak Hollister márkájú ruhái, segítene légyszi?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy kb. megegyeznek-e a Hollisteres cuccok méretei az itthoni méretekkel? Szóval, ha itthon M-es pulcsi kell nekem,akkor jó lesz-e rám az M-es Hollisteres pulcsi? Vagy esetleg nagyobb,mint nálunk és akkor S-es kell csak Hollisterből? rendelni szeretnék netről, de fogalmam nincs, hogy mekkora kell. Köszi előre is :)2013. okt. 27. 15:22
1/2 anonim válasza:
A méretek megegyeznek, én M-es vagyok és a Hollister M-es cuccaim teljesen jók. Egyébként van mérettáblázat a honlapjukon.
2/2 anonim válasza:
Férfiaknál megegyezik . Nekem s-m a méretem. Hollisterből viszont XS- es kell. Farmert is 28-ast hordok , de a Hollister farmerom 26-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!