Kényelmi oka van annak, ha egyes nők az alkarukon hordják a táskát?
Azért megnézném hogy egy férfi mikor hord ilyen típusú táskákat, hogy az alkarján tudja cipelni :D
De egyébként sokkal kényelmesebb :)
18L
"a férfiak ezt a szokást azért nem veszik át,mert még mindig van férfi és van nő, különböznek.. tudod.."
-tehát pl. egy nő ne vezessen úgy autót, ahogy egy férfi, azaz normálisan, mert az nem nőies? :)
"3-5 kg sose fog beleférni egy ilyen táskába,"
-láttam már nagy, nehéz táskát alkarod cipelni, természetesen nő volt az elkövető :)
"Azért megnézném hogy egy férfi mikor hord ilyen típusú táskákat, hogy az alkarján tudja cipelni "
-miért ne tudná egy férfi is az alkarján cipelni a táskáját, legyen az akár válltáska vagy kézitáska, a nők is ezt teszik, a férfiak is tudnak értelmetlen mozdulatokat csinálni, ha akarnak :)
"De egyébként sokkal kényelmesebb :)
-csakazértis rá kell mondani, hogy kényelmesebb, hiába mond ellent a fizika törvényeinek az állítás. egy nő sosem lenne képes beismerni, hogy hülyeséget csinál, tisztelet a kivételnek. tisztelem azokat a nőket, akik kinevetik az alkarcipelős p******t
Jézusom kérdező! Minek kérdezel meg valamit, ha már magadban eldöntötted a választ és ebben tántoríthatatlan vagy?
Fogadd el, a nők így hordják, a férfiak nem. Nekünk kényelmes ha tetszik, ha nem. Tény hogy Lakatos Márk így hordja, de hát ha jól tudom ő meleg, és tudja hogy így "nőiesebb" hordani.
Miért tesz fel egy ember kérdést, ha csak a saját igazát akarja bizonyítani? Menj keress egy vitafórumot.
Nekem a sulitáskám ilyen fazonú, és az elején még a vállamon hordtam, de aztán leszakadt a vállpánt, és kénytelen voltam áttérni és a két kis fülest a karomon vinni.
Először nagyon kényelmetlen volt, meg hülyén is éreztem magam, mivel ez túl lányos,és úgy gondoltam, hogy csak a sznobok hordják így, és persze a karom is leszakadt.
De mostanra már megszoktam , és tetszik, mivel izmosodik tőle a karom :D
18. :DD Szóval magadra vetted?
a) Pontosan hány diplomád és nyelvvizsgád van? Azért kérdem, mert lehet, hogy nem több, mint nekem. :D
b) Miből veszed, hogy a diplomák és nyelvvizsgák száma illetve p*csának lenni kizárják egymást? Nem láttál még diplomás p*csát? Pedig elég sok van, ha gondolod, nézz ... (nem mondom hova) :)
c) Nem p*csáztam le senkit, mert p*csásan hordja a táskát :)
d) Idősebb vagyok nálad, ne akard egy kérdésből kitalálni, h milyen vagyok. Úgysem jössz rá. Nem tudod, hogy csak sz*vatásból, beugratásból tettem-e fel a kérdést.
e) jól kinevettelek, buta vagy :) :P kis ovis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!