Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kényelmi oka van annak, ha...

Weke Daka kérdése:

Kényelmi oka van annak, ha egyes nők az alkarukon hordják a táskát?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor előre vagy oldalra tartott alkarral járnak ahelyett, hogy a karjukat leengednék és kézben tartanák meg a táskát. Az kívülről nézve és kipróbálva is könnyebb, függetlenül a táska és tartalmának súlyától. (Vállon hordásról itt most nincs szó.)
2013. okt. 27. 10:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
3-5 kg sose fog beleférni egy ilyen táskába, ha sok cuccot visz valaki magával, akkor nagy válltáskát hord, szóval nem nehéz egyáltalán, leengedett karral, a kézben fogva kényelmetlen nekem... a férfiak ezt a szokást azért nem veszik át,mert még mindig van férfi és van nő, különböznek.. tudod..
2013. okt. 27. 16:31
 12/21 anonim ***** válasza:

Azért megnézném hogy egy férfi mikor hord ilyen típusú táskákat, hogy az alkarján tudja cipelni :D

De egyébként sokkal kényelmesebb :)

18L

2013. okt. 27. 19:04
 13/21 A kérdező kommentje:

"a férfiak ezt a szokást azért nem veszik át,mert még mindig van férfi és van nő, különböznek.. tudod.."

-tehát pl. egy nő ne vezessen úgy autót, ahogy egy férfi, azaz normálisan, mert az nem nőies? :)

"3-5 kg sose fog beleférni egy ilyen táskába,"

-láttam már nagy, nehéz táskát alkarod cipelni, természetesen nő volt az elkövető :)

"Azért megnézném hogy egy férfi mikor hord ilyen típusú táskákat, hogy az alkarján tudja cipelni "

-miért ne tudná egy férfi is az alkarján cipelni a táskáját, legyen az akár válltáska vagy kézitáska, a nők is ezt teszik, a férfiak is tudnak értelmetlen mozdulatokat csinálni, ha akarnak :)

"De egyébként sokkal kényelmesebb :)

-csakazértis rá kell mondani, hogy kényelmesebb, hiába mond ellent a fizika törvényeinek az állítás. egy nő sosem lenne képes beismerni, hogy hülyeséget csinál, tisztelet a kivételnek. tisztelem azokat a nőket, akik kinevetik az alkarcipelős p******t

2013. okt. 28. 23:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Megnézném, hogy egy ilyen táskát miként akasztasz fel a válladra. :D

[link]

2013. okt. 29. 01:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,Lakatos Márk is az alkarján viszi..,.;D
2013. okt. 29. 06:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Jézusom kérdező! Minek kérdezel meg valamit, ha már magadban eldöntötted a választ és ebben tántoríthatatlan vagy?

Fogadd el, a nők így hordják, a férfiak nem. Nekünk kényelmes ha tetszik, ha nem. Tény hogy Lakatos Márk így hordja, de hát ha jól tudom ő meleg, és tudja hogy így "nőiesebb" hordani.

Miért tesz fel egy ember kérdést, ha csak a saját igazát akarja bizonyítani? Menj keress egy vitafórumot.

2013. okt. 29. 07:51
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem a sulitáskám ilyen fazonú, és az elején még a vállamon hordtam, de aztán leszakadt a vállpánt, és kénytelen voltam áttérni és a két kis fülest a karomon vinni.

Először nagyon kényelmetlen volt, meg hülyén is éreztem magam, mivel ez túl lányos,és úgy gondoltam, hogy csak a sznobok hordják így, és persze a karom is leszakadt.

De mostanra már megszoktam , és tetszik, mivel izmosodik tőle a karom :D

2013. okt. 29. 08:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Először is kezdek gyanakodni hogy miért is izgat téged ennyire ez...Másodszor pedig tényleg kényelmes, szabadon hagyja a kezeket, nem csúszkál le a vállról, praktikus és nőies, a legszebb táskákat pedig ilyen füllel gyártják alapból, és örülnék ha nem p*csáznál le mindenkit aki így hordja, én alulról verem a harmincat, irodában dolgozom és valószínűleg több diplomám és nyelvvizsgám van mint neked, akinek a legnagyobb gondja hogy tizenévesen körbenéz a csőnacijában és nem úgy hordja mindenki a táskáját ahogy neki tetszene.
2013. okt. 29. 15:09
 19/21 A kérdező kommentje:

18. :DD Szóval magadra vetted?

a) Pontosan hány diplomád és nyelvvizsgád van? Azért kérdem, mert lehet, hogy nem több, mint nekem. :D

b) Miből veszed, hogy a diplomák és nyelvvizsgák száma illetve p*csának lenni kizárják egymást? Nem láttál még diplomás p*csát? Pedig elég sok van, ha gondolod, nézz ... (nem mondom hova) :)

c) Nem p*csáztam le senkit, mert p*csásan hordja a táskát :)

d) Idősebb vagyok nálad, ne akard egy kérdésből kitalálni, h milyen vagyok. Úgysem jössz rá. Nem tudod, hogy csak sz*vatásból, beugratásból tettem-e fel a kérdést.

e) jól kinevettelek, buta vagy :) :P kis ovis :)

2013. okt. 29. 22:14
 20/21 A kérdező kommentje:
Természetesen nem kell ezt az egészet olyan komolyan venni. De a lényeg, hogy sok nő is megmondta, hogy agyjátszásból hordják így a táskájukat egyesek, persze nem mindenki
2013. okt. 29. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!