Nektek tetszik ez a ruha? Hordanátok?
Nem rossz. Kis kedves, egyszerű csipke mini.
Én nem hordanám, mert bár vékony vagyok, de nem vagyok formas, és ehhez csinos, sportos alak szükséges.
Szia!
Én biztosan nem hordanám a 6 kg súlyfeleslegemmel.
Amúgy iszonyúan tetszik, egy alacsonyabb lánynak pl hosszabbíthatja a lábait. Picit erősebb derekúaknak egy övvel ajánlanám, hogy kiemelje a csípőt.
Szerintem alacsonykanak magassarkúval, magasaknak picit hosszabb szárú cipővel vagy csizmával állhat jól
"Én biztosan nem hordanám a 6 kg súlyfeleslegemmel."
Na ne viccelj, a 6 kg plusz mióta számít súlyfeleslegnek?
Látom, a média megteszi a hatását, s a nők maradék önbizalmát is elveszi.
Amúgy szerintem szép ruha, de az ilyen modell-alkaton mint ami a képen van, biztosan nem áll jól. Ehhez sokkal nőiesebb alkat kellene. Úgy viszont csini lehet.
Pont ez a ruha volt a kezemben a héten, csak nem volt időm felpróbálni, de nagyon tetszett az anyaga, a csipke része. Majd visszamegyek, ha lesz egy kis időm, és fel is próbálom.
Szerintem a homokóra alkatúaknak állhat jól, bár ehhez nem igazán értek. De a ruha tényleg szép élőben is :)
24L
Jajj nagyon tetszik :D
Én biztos hordanám
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!